Under några månader har det ryktats om att #Rockstar Games har något nytt att visa upp. Det har dock dröjt till denna veckan innan det stod klart att deras nya spel är #Red Dead Redemption 2. Utan att dra ut på det allt för mycket, här är det i all sin prakt.

Utöver att bjuda på en uppvisning av miljöer och smutsiga bybor, väntar vi spänt på att #Rockstar Games ska visa mer från spelet. Just nu vet vi att det utspelar sig i västernmiljö och att det finns banditer. Om vi känner nämnda utvecklare, har de både ett och två äss uppe i rockärmen.

Skicka en rättelse
Trevor är ju den bästa karaktären i GTA V och han är kanske den bästa karaktärern Rockstar skapat överlag. Men det betyder inte att det räcker så. Man skiter ju fullständigt i hur det går för honom. Skulle han så bli skjuten och ruttna på en sophög hade... 21/10 Jag var dock så pass besviken på storyn i GTA IV som jag tyckte var riktigt tråkig. En stel och tråkig miljö full av ännu stelare stereotypiska krigsskadade balkan gangsters.. Där var det endast gameplay som gjorde spelet roligt. Min skeva humor passar... 21/10 Får hoppas på mer indianer, gärna i tält typ Apache... kanske Red Sioux? 21/10 Vet vi om det kommer till PC eller ej? 21/10 fan, nu måste jag fortsätta leva ända tills hösten 2017 ;) 21/10 Jag kör bara jämförelseracet. När GTA IV kom tyckte jag att dess kampanj var betydligt svagare än tidigare delar och verkligen gentemot tungt storydrivna spel, som ex. vapenbrodern Mafia-serien. Nico var svår att gilla då han mest tyckte synd om sig sjä... 21/10 Skriv upp dig här :) https://www.change.org/p/rockstar-games-release-red-dead-redemption-2-on-pc-071822ef-c66c-4a45-9b97-e218d264c34b 21/10 xbox360 versionen är dock bättre än ps3. Har för mig det var samma med gtaiv. https://www.youtube.com/embed/tOq25Zo8pes 21/10 Ni som klagar på grafiken, ni vet att det finns HD-inställningar för youtube? Själv tycker jag det var skitsnyggt, stämningsfullt...det är säkert mer än ett år kvar innan release (när hålls tidplaner i samband med mjukvarureleaser?), då är det lite tidi... 21/10 Som jag har väntat och hoppats att få se en annonsering av detta.... RDR 2 oooh yeah boyaka boyaka , mein N***R. Ett garanterat köp. Som den gamla western galningen som man är, så vet jag att detta kommer kittla mig på precis rätt ställe! Rockstar gör... 21/10