I dag släpptes #Battlefield 1 på riktigt. Det vill säga: alla versioner av spelet fungerar, du behöver inte längre köpa några dyra lyxutgåvor för att kunna spela.

Men om du ännu är i valet och kvalet (trots FZ:s höga betyg) rekommenderar vi att du bänkar dig framför Geeks Gamings livestreamade Battlefield 1-bataljer i kväll. De börjar klockan 19 och det är Twitch-kanalen Geekslive som gäller. Mycket nöje!

Såg det senare... Men efter en hård arbetsvecka och generell stor brist på ledig tid, att dessutom inte få sätta tänderna i BF på grund av tekniska problem... Fann inte ord för min frustration 22/10 Som sagt, halva internet var nere igår på grund av en DDOS attack. Jag kunde spela senare på kvällen dock. 22/10 Geeks Gaming är en grupp av folk ifrån SweClockers och FZ som håller i en TS (teamspeak.geeksgaming.se) där du och alla andra här är välkomna in för att lira lite med andra om ni vill. :) Vi driver också en stream och samarbetar med SweClockers & FZ om... 21/10 Blir inte mycket gaming med de här jävla PISS servrarna. Man betalar 600 spänn för ett lir. Då ska man fan i mig få lira från start. Nerdraaaaaaaaaaaage 21/10 Är väl dom som äger FZ nuförtiden tror jag. 21/10 Är det meningen att jag ska veta vad Geeks Gaming är? Känner mig förvirrad. :P 21/10 Vet inte om det har med det att göra, men nu ligger Twitter och Spotify nere för mig också. Ser ut som man får ta fram några ljus och en kortlek ikväll. 21/10 Det verkar stämma. https://twitter.com/poodlecorp 21/10 Hela PSN har legat nere idag så det är inte bara EA som varit drabbat. Var väl nån jävla liga som hotat att dom skulle trasha skiten idag den 21 också har jag för mig. 21/10 Hmm fick man behålla levels från öppna betan? Annars har folk spelar upp sina karaktärer väldigt fort, såg någon som var 57 redan :) Första battelfield spelet sedan battlefield 2 man köper. 21/10
Skicka en rättelse