#Rockstar ryckte täckelsen av #Red Dead Redemption 2 i onsdags, och en hel spelvärld skrek rakt ut av glädje. Nästan hela: RDR2 är ännu Xbox One- och PS4-exklusivt, så pc-folket skrek av andra anledningar.

Men från FZ, som spelar på allt, var det glädjetjuten som dominerade, och när vår kollektiva ståpäls lagt sig tillrätta igen slängde chefredaktör @12 Calle ut frågan i vår interna chattkanal:

Vad vill vi FZ-medarbetare se i Red Dead Redemption 2?

Calle Johansson-Sundelius
@channel uppdrag: skriv en punkt om ni helst vill se i Red Dead 2.
Märk med #hellrerödändöd

Mattias Frost
FZ left wing confirmed!1

Johan Olander
Left wing commander 2.

Calle Johansson-Sundelius
Din nazist!
Du vill bara ha skägg och bestämma.
Eller snarare: du vill bara ha fransjacka och bestämma.

Mattias Frost
Massor av fransjackor att välja mellan. #hellrerödändöd

Johan Olander
Att man får bygga upp sin alldeles egna banditliga. #hellrerödändöd

Andreas Eklöv
Ett soundtrack som är ens i närheten lika fantastiskt som i RDR. #hellrerödändöd

Mattias Frost
Många roliga sidouppdrag som berikar världen och tar tillvara vilda västern-temat. #hellrerödändöd

Anabelle Lancelot
En kvinnlig huvudkaraktär #hellrerödändöd

Joakim Kilman
Fokus på ett starkt narrativ snarare än på repetitiva open world-sidouppdrag #hellrerödändöd

Jocke Bennet
Fler ögonblick som de när man korsade floden i ettan, och José Gonzales började plinka Far Away. Såna ögonblick som det fanns 378 stycken av i Witcher 3!
Samt Mass Effect-liknande möjligheter att själv välja huvudperson! #hellrerödändöd

Anabelle Lancelot
Håller med om musiken! Typ bästa RDR-ögonblicket är när man rider hemåt till "And now I know, the only compass that I need, is the one that leads me back to you!"

Fredrik Eriksson
Mindre standardaction och mer Lilla huset på prärien- och Dr. Quinn-mys. (Minus Lilla husets kristna floskler.) #hellrerödändöd

Jocke Bennet
Haha vafan Fredrik. Du kan inte äta kakan OCH kasta den i slasken. Jag säger mer kristna floskler för crazy-effekt!
Men Dr. Quinn? Herregud.

Fredrik Eriksson
Vi är något på spåren här.

Red Dead Redemption 2 släpps till Xbox One och Playstation 4 hösten 2017. Här har du första teaser-trailern:

Jösses vilken bra ide! 23/10 Förstår vad du menar! Men just därför tycker jag det vore coolt att kunna spela som en kvinnlig karaktär. För att ge världen vi redan känner till ett nytt perspektiv. Bra exempel Sisyr! Hade varit sjukt intressant om de lyckats göra något bra av det. 23/10 Humor har varit en del av FZ sedan starten. Förr handlade det nästan mest om att skriva fyndiga länktexter till källan men idag kan det vara en underrubrik. Trodde inte en parodisering av en clickbait-rubbe kunde bli tydligare. 22/10 "Svaren kommer chocka dig" vet att ni försvarar er med att ni ibland gör parodi på Aftonbladet och skit, men det börjar bli för mycket. Är ni seriösa? Palla såna här klickbait a'la aftonbladet rubriker här... 22/10 #hellrerödändöd var såklart en anspelning på titeln, och att vi med jämna mellanrum kallas vänsterblaska. =) 22/10 Mer sex, mer variation, mindre shoot 'em inspirerad action. 22/10 Ett hem/by som kan uppgraderas och bli större/finare ju mer pengar man investerar under spelets gång.. Kanske lite hem-till-gården-management.. Men aja, skit samma, hoppas spelet ruttnar då jag ändå inte får spela det till PC *gråten i halsen* 22/10 Haha ja kanske! Hoppas han svarar, skulle vara intressant. 22/10 Honkey-tonk-piano och damer som dansar rakbenta med klackarna i taket så kjolarna fladdrar. Barfighter med stolar å glas och dueller, fyllecell och en trogen häst som hittar hem i bakfyllan. Poker, fuskare, glädjedamer, sandstormar, och onda sheriffer... 22/10 Hoppas man kan ta på sig steel armour och equippa en gatling gun och bara röja, så att det känns historiskt korrekt, precis som i Battlefield1. 22/10
Skicka en rättelse