Hösten har i stort sett sparkat in dörren och tagit Sverige gisslan, som tur är har Kapten Höstspel (tm) kommit till vår undsättning. Ett av spelen du kan använda mot höstdepressioner och kallt klimat är #The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Det släpps om fyra dagar, men redan idag kan du se förbättringarna jämfört med originalet.

#Skyrim Special Edition bjuder på en rejäl grafisk uppdatering till Xbox One och Playstation 4. Beroende på utgåva, kan du även tanka ner det gratis till PC. Om du inte redan moddat sönder din, nu fem år gamla kopia. Moddat eller, den nya utgåvan bjuder på en rejäl grafisk uppgradering. Vilket du kan spana in i klippet nedan.

Liten uppdatering angående Special Edition mods. https://www.youtube.com/embed/_9Gk1yTQ_Lc 27/10 detta e ju för dom som favoriserar max lr inte redan har lirat det. definitivt rekommenderat iaf, skyrim är ett av dom bättre spelen någonsin. 27/10 Känns som väldigt lågt incitament att köpa det här till PS4, även om jag tycker Skyrim är ett mycket bra spel och gärna hade sett det få en revival i ens ögon. Jag bryr mig inte om ett spels grafik, och det är väl i stort sett det enda det här skulle... 25/10 Fattar inte detta med remakes, givetvis ser nya konsolernas version bättre ut än generationen innan, skulle väl vara konstigt annars. PC versionen med ett par mods såg bättre ut än detta för flera år sen... Kom med något nytt istället... 25/10 Inte sant.. Finns flera moddare som fått SE från Bethesda och som skriver om vad som fungerar och inte fungerar.. här är en bra genomgång: http://afkmods.iguanadons.net/index.php?/topic/4633-skyrim-se-things-to-know-when-converting-standard-mods-to-sse/... 25/10 "Recently, Bethesda’s Pete Hines confirmed that old Skyrim mods will apparently be fully compatible with The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. This is great news even for console players, as the Special Edition will come with mods support on Play... 25/10 Någon som vet om den kommer ha stöd för 60hz+ denna gång utan att fysikmotorn går bananas? 25/10 Om du sett på de trailers som kommit så hade du märkt att förbättrade skuggor och DoF faktiskt finns.. Ambient occlusion, finns.. Antistropic Filtering? Varför skulle inte det finnas kvar? Låter inte troligt att de tagit bort det. DSR? Vad har det med... 25/10 "Bättre mod stöd" Men det betyder fortfarande att ALLA mods som existerar till gamla skyrim måste skrivas om, speciellt dom som användes sig utav gamla Script Extender. Jag håller mig till gamla tills alla essential mods har blivit omskrivna, om det någ... 25/10 Det är inte grafikuppdateringen i sig som är det intressanta här, utan det som är intressant är 64bit stöd. Med stöd för 64bit så kommer moddare inte att vara begränsade längre. 25/10
Skicka en rättelse