Det rasslade till rejält på FZ när vi publicerade nyheten om Nintendo Switch. Att #Nintendo ständigt berör, är ett faktum som är väldigt svårt att vifta bort. Många har naturligtvis ett personligt band till företaget, men samtidigt är många nyfikna på om de lyckas vända den, något, läckande skutan. Nu visar det sig att spelen vi såg skymtade förbi endast var "proof of concept".

At a later date, before the March launch, we’ll be talking about things like exact launch date, and of course, the games. You shouldn’t assume what you saw on the video represents actual game footage and further specifics on first-party games will be provided later.

Det krävs ingen utbildad analytiker för att inse att problemet med Wii U inte hade med hårdvaran att göra, utan att de exklusiva titlarna, allt för länge, lyste med sin frånvaro. #Nintendo åtgärdade dock detta under konsolens sista andetag, något som tyvärr inte lyckades ge den något mer liv. Hur det blir med Nintendo Switch återstår att se, men vi vet att #The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer släppas i anslutning till att konsolen gör entré på marknaden.

Om #Nintendo lärt sig av sina misstag får vi veta någon gång under nästa år. När konsolen släpps i mars har vi förhoppningsvis ett bra gäng med titlar att vältra oss i.

Så fult ändå att locka folk i flera år :p 27/10 Som jag skrev i texten du citerade så förutsätter ett lyckat konsolsläpp att den iaf kommer i närheten av nutidens generation av konsoler rent prestandamässigt. Detta är iaf ett krav för att jag personligen ska skaffa den. 27/10 Jag ser potential också, men frågan är om spelföretagen gör det? Ja visst, vi har sett en lista på företag som tänker utveckla spel, men vad är det som säger att det inte blir samma som med Wii U? D.v.s. att de inser att hårdvaran är för klen jämfört... 26/10 Är det bara jag som tycker att Switchen har potential? Har inte brytt mig om Nintendo på senare tid, men detta fick mig att höja på ögonbrynet. Så länge de fixar att hårdvaran är stark nog (även i tablet-läge) och spelen flyter som de ska, samt att de... 26/10 Jag undrar, om Switch inte får någon enorm boost i prestanda jämfört med Wii U, då lär jag nog köpa Zelda till Wii U och skita i Switch, men om det ger märkbart bättre flyt eller grafik i Zelda till Switch, då måste jag nog köpa en i alla fall. 26/10 Ja, det var det spel som folk väntade på sedan release.. som var planerat att släppas i våras eller förra hösten om den ursprungliga planen hade hållits. Det var i alla fall 2015 som var det preliminära datum som gavs. Men sent förra hösten som en del... 26/10 Det där zelda spelet var lovat till Wii U bra länge va? 25/10 Finns det någon poäng att slåss med två stora drakar i en trång guldfiskskål när man kan ha det stora blåa havet för sig själv? Problemet är att det är inte så många som simmar utanför skålen och de som finns där får inte rätt fiskmat. 25/10 Det blir väl som med den där zelda filmen som var för länge sedan, som de kommenterade att så här kan nästa zelda spel bli, för att sedan göra något helt annat och säga att bara för att de sa att de kunde betyder inte att de skulle göra det.. Folk blev... 25/10 Uppenbart att det inte är faktiskt gameplay. Så länge som Nintendos alster är välslipade och det kommer stöd från några av mina favorit indiestudios(vilket har bekräftats) är jag såld på plattformen som sig. Jag tror ändå den breda massan kommer förstå... 25/10
Skicka en rättelse