Det rasslade till rejält på FZ när vi publicerade nyheten om Nintendo Switch. Att #Nintendo ständigt berör, är ett faktum som är väldigt svårt att vifta bort. Många har naturligtvis ett personligt band till företaget, men samtidigt är många nyfikna på om de lyckas vända den, något, läckande skutan. Nu visar det sig att spelen vi såg skymtade förbi endast var "proof of concept".

At a later date, before the March launch, we’ll be talking about things like exact launch date, and of course, the games. You shouldn’t assume what you saw on the video represents actual game footage and further specifics on first-party games will be provided later.

Det krävs ingen utbildad analytiker för att inse att problemet med Wii U inte hade med hårdvaran att göra, utan att de exklusiva titlarna, allt för länge, lyste med sin frånvaro. #Nintendo åtgärdade dock detta under konsolens sista andetag, något som tyvärr inte lyckades ge den något mer liv. Hur det blir med Nintendo Switch återstår att se, men vi vet att #The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer släppas i anslutning till att konsolen gör entré på marknaden.

Om #Nintendo lärt sig av sina misstag får vi veta någon gång under nästa år. När konsolen släpps i mars har vi förhoppningsvis ett bra gäng med titlar att vältra oss i.