Ger dem en pungspark rakt i plånboken.

Grand Theft Auto Online har blivit en kassako för #Rockstar. Tidigare i år blev det officiellt att de tjänat närmare 4,5 miljarder kronor på mikrotransaktioner i multiplayerläget. Vissa personer föredrar dock att fuska sig till saker i spelet men de som skapat sig feta plånböcker på otillåtet sett fick i början av veckan en överraskning. Rockstar har raderat en gigantisk summa fuskpengar - en spelare visar hur en biljon (!) kronor dragits från hans konto. Och han var långt ifrån ensam.

Vi tycker att Rockstar gott kan använda en slant från alla mikrotransaktioner till att utveckla en plats för skampålar i det virtuella Los Angeles när de ändå håller på. De har dock uppdaterat sin policy kring fuskare. De som blir ertappad och tillfälligt avstängda får sin GTA Online-karaktär nollställd.

Spelat sedan 360 Release, jag har hur mycket som helst att göra när man äger både MC klubb, CEO & 2 Yatch. 27/10 Karman är stor :D 26/10 kan dom fixa lagg i freeroam så är jag jävligt nöjd, skit trist att bli dödad av någon för att senare försöka ta göra detsamma mot dom, men det går icke för man blir typ skjuten av dom innan man ens ser att dom står framför en :P Å nej jag har inte dåli... 26/10 Tror inte det, jag har svårt att se hur Rockstar skulle kunna skilja på det. Med tanke på att det är så många som frågar fuskare om dom kan droppa pengar, så är nog majoriteten av folk som tjänar en enorm summa på kort tid skyldiga, så det drabbar nog... 26/10 Det som lockade mig och det jag lade ner runt 100h på online var deras heists. De var välgjorda och riktigt roliga att hålla på med, men Rockstar tycker att "det tar för lång tid att göra" så de skiter fullständigt i det, istället har de lagt in en mass... 26/10 Som någon nämnde. Undrar om de skiljer på fuskare eller de som åkt ut för fuskare. Nu har jag bara några tusen att förlora om de nu inte skuldsätter spelare dvs. Men en fuskare kom in på servern jag var inne på och spammade pengar och tanks på random... 26/10 Samma story här, bara att jag spillde ut ett glas mjölk på mina byxor. Frugan gick från "va gör du?" till ett låååångt skratt. 26/10 Medans GTA online är väldigt nytänkande och unikt så fann jag det jävligt tråkigt och opålitligt egentligen. Jag tror en utav dom gångerna jag har blivit som mest förbannad var någon 1vs1 TDM jag körde, jag hade nästan vunnit, så började någon bullshit... 26/10 Förutom att rockstar inte har anti-cheat och kan inte skilja på någon som medvetet fuskat och någon som fått pengar från en fuskare kommer dom tappa väldigt stor del av spelare. Jag slutade med GTA Online för snart 1 år sedan, det finns verkligen ingent... 26/10
Skicka en rättelse