Miljardinkomsterna från onlinedelen har fått Rockstar att tänka om.

I dagens andra GTA-nyhet gäller det att ta fram saltkaret men också krydda med lite hopp. En användare på GTAForums som tidigare har varit hyfsat träffsäker med sin information skrev i augusti ett inlägg om Rockstars planer för #Grand Theft Auto V. Nu tänker du säkert att ett två månader gammalt inlägg inte är så intressant men den första punkten berör "Biker DLC", innan det ens var annonserat.

Han listar även en rad andra tillägg till GTA Online men det som är extra intressant är två kartexpansioner namngivna som "North Yankton and Liberty City" samt "San Fierro and Lans Venturas". Dessa två ska enligt uppgifterna utöka onlinelägets område rejält och vara prissatta som "ett helt spel". Vidare får vi veta att den sistnämnda expansionen byggdes tillsammans med Los Santos men att förra generationens konsoler inte klarade av den betydligt större ytan.

Om uppgifterna stämmer ska vi få återse Liberty City i september nästa år och de andra platserna i slutet av 2018.

Nej, för då skulle folk inte köpa Shark cards för att ha råd med dem. 27/10 Inte ett dugg intresserad av multiplayer på något sätt... så hoppas på en singleplayer-expansion. 27/10 Och det är jättekul för dig och för mp-delen av gta. Men så mycket innehåll onlinedelen fått i jämförelse med sp (lätt jämförelse btw) så känns det lite orättvist :( 27/10 Alla blir inte nöjda. Själv kör jag GTA uteslutande online och skiter fullständigt i SP-delen 27/10 Det är ju online de tjänar pengar på så inte helt förvånad, men jäklar vad jag hoppas att det är en single player kampanj med också. Stöd för VR hade ju varit helt sjukt coolt också. Motorcykel i GTAV med VR hade verkligen skrämt sk!ten ur mig, helt apr... 26/10 Hade hellre sett GTA SEX! Är lite trött på GTAV efter 1000 timmar, kan kartan utantill... 26/10 Skulle inte tacka nej till en ordentlig expansion med ny SP-story i ny miljö och möjligheten att ta med sin Online-karaktär dit också. Känns rimligt. Skulle nästan vara mest pepp på North Yankton om jag ska vara ärlig, vore gött med en stor lantlig snöi... 26/10 Fans måste höja sina röster när de ser hur ett företag de alltid stött går åt helt fel håll. Helt min åsikt så klart. 26/10 Många av bilarna finns inte i SP vad jag vet. 26/10 Trist att onlinedelen blev populär, småkidsen kommer bestämma hur GTA blir i fortsättningen är jag rädd för tyvärr.. Slutar väl med att singelplayer kommer i andra hand, som i vissa andra spel där det är en efterkonstruktion mest eftersom man satsat all... 26/10
Skicka en rättelse