Enligt en intervju med Eurogamer kommer nästa del i Final Fantasy få ett co-op läge för upp till fyra spelare. Läget kommer gå att spela över nätet och kommer släppas till spelet i form av ett DLC som kommer gå att köpa någon gång efter att spelet släpps.

Än så länge är väldigt lite känt om läget, men vi vet att det heter Comrades och kommer vara del av spelets season pass gå att köpa separat. Enligt utvecklarna är det dock en bit bort, då de började jobba med det så sent som i somras när #Final Fantasy XV försenades.

Comrades-läget kommer utspela sig under tre episoder som fokuserar på Gladio, Ignis respektive Prompto och den första är just nu ungefär 20 procent färdigt enligt utvecklaren.

Man snackar om PC för att dom som faktiskt har införskaffat sig en ordentlig för att kunna spela med 60+ fps utan drops och vissa kanske även föredrar tangentbord och mus. Även få snyggare grafik, speciellt till ett spel som SquareEnix gjort där man vet... 28/10 Du tycker alltså att det är att slakta serien att ge Co-Op till ett spel som gameplay-messigt är rätt likt Kingdom Hearts? Wtf är fel på dig? 28/10 Någon som kommer ihåg vad Final Fantasy-spelen en gång var? Snacka om att slakta en grym spelserie. Square Enix har vart vilse i pannkakan efter XII IMO. 27/10 Detta konstanta gråt över pc, gå o spela alla early access-spelsom finns på steam istället, eller vänta på FF15-20 på Windows 10.999 om tio år. 27/10 Tror som sagt att breahl surfar på FZ redigt onykter, är inte ens intresserad av Final Fantasy och visste detta. 27/10 Snacka om att de slaktar den här serien... ;-( 27/10 Sjuan och åttan släpptes på PC samtidigt som på Playstation. Eller väldigt strax efter, åtminstone. Sen på senare år har de portat i princip alla andra FF till PC, allt från Nio-remastern, Tio-duologin remastered, och hela Tretton-trilogin. Jag, tex,... 27/10 ...Bortsett från att Square Enix på sistone har visat stort intresse för att porta sina spel till Steam menar du? Bara för att det inte brukade vara på PC innebär inte att företaget inte vill släppa det på PC idag. (Och om jag inte minns fel så fanns... 27/10 Jo Final Fantasy 7, 8, 11 och 13 fanns till PC. Sen finns det uppiffade versioner av 3, 4, 5, 6, 9 och 10 också som släppts på senare år. 27/10 Antar att du levt under en sten de senaste åren, då massa äldre Final Fantasy spel portats till PC. 27/10
Skicka en rättelse