Digital Foundry är ofta framme med sina tekniska fingrar och analysera nysläppta spel. #Battlefield 1 är inget undantag och har redan fått spendera tid under luppen. Nu är det dock dags för det slutgiltiga testet som jämför grafiken mellan alla formaten: Playstation 4, Xbox One och PC.

Att PC numera spöar konsoler i kategorin ren tekniskt kraft är sedan gammalt. Men det kan ju finnas andra aspekter att ta hänsyn till när man införskaffar spel. Eller så är man helt enkelt bara nyfiken på vad hårdvaran i respektive maskin går för. I sådana fall ska man spana in hela analysen nedan.

Varför körde du BF2 då? Det är ju inte direkt ett "realistiskt" spel. 29/10 Har spelat tillräckligt med skitspel från cod o bf för att fatta det...Arma är det närmaste realitet-strid som kan nämnas enligt mig men tyvärr så har inte utvecklarna där inte ens i närheten samma budget som cod/bf. Kanske överdrev med äkta stridkänsla... 28/10 Det såg jättesnyggt ut på PS4! Ska inhandlas så snart jag får fiberuppkoppling. 28/10 Jag är så imponerad av vad DICE gör med Frostbite. De lyckas leverera en mäktig upplevelse både på konsoler med hårdvara en bra bit under 3000 kr, och samtidigt dyrare hårdvara för 4K. Inte konstigt att EA vill använda motorn i varenda spel. Hatten av! 28/10 Spelade betan på datorn, köpte det till xbone. Var inte så snyggt som jag trodde å kontrollen kändes weird. Så köpte det till pc och ångrar mig inte, det är tusen gånger bättre. 28/10 Håller med dig, men det är därför man inte köper detta spelet, eller något bf spel för den delen :), så säg mig inte att du köpte spelet och blev förvånad? Jag slutade spelade efter battlefield 2, då jag insåg att det är likadant hela tiden. Däremot erk... 28/10 Det är Tv-spel? Vad förväntar du dig? Att det ska lukta lik och krut oxå.. 28/10 Om ps4an är sämst så är det ju jätte bra. Kör själv på ps4 och kunde inte önska mej ett bättre bf spel! Kontrollen är ju väldigt bra. 28/10 Xbox One verkar klart bättre än PS4 i detta fallet, vilket är ovanligt. Är det nya Xbox One S dom jämför mot vanlig PS4? 28/10 Så du har spelat alla BF och COD? Varför? Ge något exempel på några spel som du gillar, som är varierande och som har äkta stridskänsla? Det vore intressant att veta! 28/10
Skicka en rättelse