På fredag börjar årets Blizzcon-mässa och spekulationerna om vad som väntar har sköljt över oss under hela hösten. Nu kommer ett nytt vedträ på rykteselden – en ny klass till #Diablo 3... eller #Diablo 4.

Det började med ett stycke artwork som las upp i (men snabbt togs bort ) nätbutiken Blizzard Gear. Bilden är signerad av grafikern John Mueller och visar en manlig och kvinnlig necromancer. Vilket föder spekulationer om att det blir en spelarklass i ett Diablo-spel, antingen till trean eller till fyran, om nu #Blizzard tänker tillkänna ge det på Blizzcon.

Diablo 3 hade fem karaktärsklasser när det släpptes, och ytterligare en tillkom med expansionen #Reaper of Souls. Necromancern var en av klasserna i #Diablo II.

Blizzcon fyller tio år i år och Blizzard fyller 25. Mässan pågår fredag och lördag, den 4-5 november, och om du vill se den livesänd kostar en streaming-biljett 30 euro. FZ rapporterar givetvis om det händer något stort på mässan.

Vad tror du blir Blizzcons stora bomb? Ett helt nytt spel (Diablo 4, #Warcraft IV, #Starcraft III), dlc eller expansion (till Diablo 3, #Overwatch, #Hearthstone) eller något annat? Och vad hoppas du på?