Och bara ett bisarrt delmål kvar.

#Wasteland 3 var finansierat redan tre dagar in i crowdfunding-kampanjen, och i går hade insamlingen passerat ett delmål som gör att alla som bidragit med minst 40 dollar får en kopia av spelet #Shadowrun Dragonfall.

Kampanjen äger rum via insamlingstjänsten Fig och den avslutas om 17 timmar. I skrivande stund har 3,1 miljoner dollar skramlats ihop (målet var 2,7 miljoner), och om man får ihop 3,25 miljoner nås det sista bonusmålet – The Bizarre, en handelsplats.

Har eller tänker du bidra till Wasteland 3?

wut? Falloit 4 är såå mycket fattigare än 3an o NV. Tedd H gick tom ut o sa att grafiken är något de nerprioriterat. fast det är inte det enda som blivit lidande... 05/11 För Bethesda och InXile är samma sak... Torment är ju dessutom "snart" färdigt så är övertygad om att många av de som arbetat med Torment är klara med sin del och kan börja göra annat. Sen vet jag inte vad som fick lida av att det fanns byggande i Fallo... 05/11 jag är inte lika säker. se på Fallout4, Bethesda sa att byggandet inte tagit nå resurser från andra element i spelet, men det visade sig att spelet var plattare än en pannkaka o helt uppenbart att byggandet tagit viktiga resurser... 04/11 Du kan ju ta o läsa på länken så står det exakt varför dom använder crowdfunding och hur dom delar upp inkomsterna. Finns ett diagram också om du nu inte orkar läsa. 04/11 Tack och bock FZ för att ni nämnde insamlingen! Jag höll på att glömma bort den, doh... Men det är fixat nu, jag hann sponsra en slant. 04/11 7 $ ifrån Shadowrun..nåja. 03/11 Fick de inte ihop tillräckligt stor budget från 1an och 2an? Att etablerade företag som har råd att tillverka ett spel använder crow founding anser jag är ett problem, eftersom de har massiva pengar i jämförelse med "hobbyister" att tillverka en bra tra... 03/11 Figgat och klart. 03/11 Dito. 03/11 Blev en collector early bird på denna också liksom det blev på Wastelands 2. Shadowrun har man ju redan dock då det också blev kickstartat^^ 03/11
Skicka en rättelse