#Forza Horizon 3 är en riktigt bra arkadracer, med förbehåll för en del problem med pc-versionen. Så lät det när vi recenserade det första Forza-spelet till både Xbox One och Windows 10. Nu har det släppts en tidigare utlovad pc-demo, så att du själv kan testa hur spelet funkar innan du halar fram betalkortet. En aning sent, men ändå bra.

Windows 10 är ett krav för att köra demoversionen och fullspelet. Du hämtar den via Windows Store, eller från den här länken.

Systemkraven:

Minimum

  • OS Windows 10

  • Architecture x64

  • Memory 8 GB

  • Video Memory 2 GB

  • Processor i5 3570 3.4GHz

  • Graphics NVIDIA GTX 750 Ti | AMD R7 250X

Recommended

[ul]
[li]OS Windows 10[/li]

[li]Memory 8 GB[/li]

[li]Video Memory 4 GB[/li]

[li]Processor i7 3820 3.6GHz[/li]

[li]Graphics NVIDIA GTX 970 or NVIDIA GTX 1060 | AMD R9 290X or AMD RX 480

[/li]
[/ul]

Då var det dags för en uppdatering av spelet igen och självklart får man felkod i store och kan inte spela. Undra om Microsoft någonsin kommer lösa problemet med Store som krånglat sedan Windows 8 tiden. Kan fungera länge men så plötsligt fungerar ingen... 19/11 Okej läste det sen. Men ibland vill företagen inte ge demon för deras prognos är att sälja stort, men när det inte funkar då lockar dom med demon för att försöka sälja. Demon är rätt sällsynta nu förut så körde dom demon hela tiden, tänker playstation... 05/11 Fast de sa ju att en demo skulle komma senare. Och det är ju ett riktigt bra, snyggt och roligt bilspel! 05/11 Antagligen för att dom inte sålde tillräckligt bra och då måste dom skapa en demo för att locka mer kunder/spelare 04/11 Den hade jag redan avstängd. Det som löste problemet för mig var att uppdatera Avast som jag kör på datorn. 04/11 Får bara upp att det är fel på server hela tiden, någon med samma problem? 04/11 Ja, just det, krasch vid start hände mig också. Det som hjälpte mig och andra med samma problem är att stänga av micken för Forza i mikrofoninställningar! 04/11 Kraschar vid uppstart för mig. Ska man vara tvungen att avinstallera Avast för att kunna spela? Helt sjukt! 04/11 Jag är fortfarande helnöjd med Ultimate Edition, (pc). Det har fungerat bra redan från början för mig. Och jag tycker det är ännu bättre och roligare nu när jag spelat ett tag och sett mer av allt man kan göra. Supersnyggt är det dessutom! 04/11 Kraschar direkt när man ska trycka på enter-tangenten. Bra spel inte. 04/11
Skicka en rättelse