#Battlefield 1 har varit ute i ett par veckor nu och vi kan konstatera att det varit ett relativt smärtfritt släpp. #Dice ligger dock inte och glassar i solen, utan har en hel del planerat för den här månaden.

I ett blogginlägg har #Dice avslöjat vad som komma skall till #Battlefield 1 och det är tydligt att de inte sitter och rullar tummarna på kontoret. Bland annat jobbas det för fullt på ett hardcore-läge, detta skall enligt viskningar just nu vara under hårda interna tester för att se till att det inte blir pannkaka av det hela.

Något som däremot har blivit lite av en pannkaka, är Suez-kartan när du kör conquest. Det har strömmat in klagomål om att balanseringen inte stämmer riktigt. Därför har #Dice beslutat att lägga till två extra flaggor. Detta gör att vi har fem flaggor att slåss om istället för tidigare tre. Dessutom kommer de ändra storleken på flagga A och C. Detta för att striderna ska bli hetare i själva centrum, istället för att folk håller sig i utkanten.

Den 16 november drar Battlefest igång och kommer innebära en hel del belöningar för dig som är inne och slåss. Bland annat kommer du kunna få en unik Battlepack. Dessutom kommer det dyka upp unika uppdrag för dig och dina kompisar att slåss i.

En större uppdatering kommer att rulla ut under november, vilken sägs innehålla en del godsaker. Uppdateringar i alla ära, men under december kommer kartan Giant's Shadow och den sägs vara "gratis".