#Battlefield 1 har varit ute i ett par veckor nu och vi kan konstatera att det varit ett relativt smärtfritt släpp. #Dice ligger dock inte och glassar i solen, utan har en hel del planerat för den här månaden.

I ett blogginlägg har #Dice avslöjat vad som komma skall till #Battlefield 1 och det är tydligt att de inte sitter och rullar tummarna på kontoret. Bland annat jobbas det för fullt på ett hardcore-läge, detta skall enligt viskningar just nu vara under hårda interna tester för att se till att det inte blir pannkaka av det hela.

Något som däremot har blivit lite av en pannkaka, är Suez-kartan när du kör conquest. Det har strömmat in klagomål om att balanseringen inte stämmer riktigt. Därför har #Dice beslutat att lägga till två extra flaggor. Detta gör att vi har fem flaggor att slåss om istället för tidigare tre. Dessutom kommer de ändra storleken på flagga A och C. Detta för att striderna ska bli hetare i själva centrum, istället för att folk håller sig i utkanten.

Den 16 november drar Battlefest igång och kommer innebära en hel del belöningar för dig som är inne och slåss. Bland annat kommer du kunna få en unik Battlepack. Dessutom kommer det dyka upp unika uppdrag för dig och dina kompisar att slåss i.

En större uppdatering kommer att rulla ut under november, vilken sägs innehålla en del godsaker. Uppdateringar i alla ära, men under december kommer kartan Giant's Shadow och den sägs vara "gratis".

Anser att bf1 är fantastiskt, men vill sluta spela ett tag tills HC kommer. Har lagt ca 60 timmar i det nu och i både BF3/4 så var HC det enda jag spelade. Blir tokig på att folk inte dör när man skjuter dom och vice versa. Kill-cam är ju med bland det... 06/11 får också massa packet loss på operations. Spelat ganska mycket nu, är top spelare hela tiden, spelat bf länge. Tycker spelet är ganska simpelt, det är intensivt som fan, sen när man vänjer sig blir det meh. Samma 4 operations hela tiden. De andra gamem... 06/11 OM du har så mycket packetsloss etc så låter det som att felet är hos dig eller din internet leverantör. Låter kanske konstigt, men testat att starta om modemet och routern? 05/11 Suveränt spel, håller med dig. Det är en brant klyfta nu mellan "Pro/Bra-Squad" spelarna och dom sk. causuals som bara springer omkring som yra höns.. men var det inte WW1 som myntade ordet "kanon mat". Tips till er som tror detta är Overwatch.. det fin... 05/11 Inte spelat BF1942 hör jag. Berlin är nog den sämsta banan, bara en massa granatspam in i ryssarnas spawn som i sig är en trång bakgata. Samma taktik användes även för att rensa flaggor på kartan Stalingrad. https://www.youtube.com/embed/BIU4HLTM6uM 05/11 Yep för alla vet ju att BF är FPS spelet som andas taktik, skill och pro gameplay ;D;D;D;D;D 05/11 Kolla www.greenmangaming.com som någon sa. Du ska aldrig kolla på Origin de är ALLTID dyrare än alla andra butiker. Annars åk till närmsta Elgiganten / Mediamarkt osv... de brukar ändå ha OK priser på spel tycker jag. 05/11 Möjligtvis, men han har en poäng. Det har alltid varit lite så i battlefieldspelen. Jag har 1400 timmar i bf4 och 3 i k/d men jag upplever ändå att det blir så i många fights. Men det hänger nog ihop med onlinespel, det är tekniskt väldigt svårt/omöjlig... 05/11 Jupp det är värt vartenda öre om du gillar fps spel. När hardcore blir tillgängligt så kommer spelet att bli ännu bättre. 64 manna servrarna på Operation är extremt roligt! :) 05/11 Mycket härligt spel. Själv tycker jag det är skönt med mindre unlocks, inga pip om varningar överallt och att det är svårt att se fienden osv. Alla ni som upplever problem av att inte se nått, bara missa och bli dödad hela tiden så försvinner det snart.... 05/11
Skicka en rättelse