Peter Molyneux är känd för sina uttalanden och hur dessa inte förverkligas i spelen. Med #The Trail har han dock sett till att vara sparsam med att utlova underverk. Istället dök bara spelet upp till IOS och Android, utan några krusiduller.

#The Trail går ut på att du ska hitta staden Eden Falls. På vägen ska du samla material, bygga verktyg och uppleva världen #22 Cans har skapat. Till slut får du bygga din egna lilla stad. Inga konstigheter alls faktiskt och hur det hela ser ut kan du se i filmen nedan.

Testa spelet, gratis. Inte helt dåligt heller. Passar mobilformatet. 06/11 Han bara slutade bry sig om grafik. 06/11 Jag antar att du citerar Molineux men när sa ha så? Nyligen? 05/11 En aning ja, haha! Rätt fascinerande person måste jag säga. Han var sjukt bra på att göra spel tidigare, men numera är han bara sjukt bra på att bränna broar. https://m.popkey.co/24eca7/6GROm.gif 05/11 Vad kul, ett till spel jag kan undvika. :D Peter Molyneoux har verkligen saboterat sitt namn en aning. Visst, jag tänker inte säga att allt är försent för honom men jag vill inte ta del av hans skapelser framöver. 05/11 What this guy said. Bara för att man inte gillar vissa saker som skett behöver man inte pissa ur sig massa saker man inte förstår. Något att tänka på. Sedan tycker jag också det är lite kul att kasta en sten ibland ;) 05/11 Är det bara jag som inte hittar, eller länkar ni aldrig till spelsajten? Jag vill komma till google play nu, men varje länk skickar mig till nån värdelös fz-frontsida för spelet. 05/11 Lite väl hårda ord då denne mannen faktiskt står bakom klassiker såsom Populous 1 och 2, Syndicate, Theme park, Dungeon keeper, Black and white, Fable serien. Han är dock bra på att prata och kanske lovar för mycket ibland men det gör honom inte inkompe... 05/11 Hahaa hur blev det med godus och cube vinnaren som skulle vara ubergud och få en del av vinsten :D Skäms på dig Peter Malmö 05/11 Ohhhnejdå, han är faktiskt mycket kompetent....på att lura av andra människor deras pengar och möda, lite granna som Bert Karlsson, inte lika fet bara. 04/11
Skicka en rättelse