Det nya innehållet ska integreras sömlöst med grundspelet.

Att episodbaserade #Hitman skulle följas upp med ytterligare en säsong var inte svårt att gissa, men nu har det också bekräftats i en intervju med franska Gamergen. Här framgår det bland annat att man tar med sig sina tidigare unlocks in i den andra säsongen och att nya städer och platser läggs till i grundspelet.

#Hitman var från början tänkt att släppas som ett traditionellt spel i ett stycke, men blev i stället uppdelat i sex avsnitt där nytt innehåll i form av miniuppdrag kunde laddas ner över nätet. Ägare av första säsongen kan också glädja sig åt att även det nedladdningsbara innehållet kommer att fortsätta dimpa ner efter att säsong två startat. Vi satte nyss betyg på säsongsavslutningen som vi kände saknade just avslut, så en andra säsong är välkommen.

Kanske inte, men det är å andra sidan inte där jag köpte utgåvan. Får väl se hur det blir när de väl börjar släppa säsong 2. 06/11 Enda banan jag var besviken på är colorado, den känns mer som en mellansekvens än en full episod. 06/11 Den utgåvan finns inte på steam. Men även enligt greenmangaming är det enbart första säsongen det gäller. https://www.greenmangaming.com/games/hitman-the-full-experience/ Så du får nog leva med att bara säsong 1 ingår i det största paketet som finns att... 06/11 Well, jag köpte visserligen inte Complete first season, utan full experience. Givetvis är det den utgåvan jag utgår ifrån, som jag skriver i mitt tidigare inlägg. 06/11 "Buy HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON [Episode 1-6 + Bonus Episode]" Det står väl extremt tydligt att endast säsong 1 ingår? http://store.steampowered.com/app/236870/ Att nedladdningsbart innehåll kommer fortsätta är ju sant. Står ingenting om att det... 06/11 "Ägare av första säsongen kan också glädja sig åt att även det nedladdningsbara innehållet kommer att fortsätta dimpa ner efter att säsong två startat." Hittar inget på spelets Steamsida som indikerar att man måste köpa till nästa säsong.. 06/11 Verkligen inte. Perfekt är det kanske inte heller men jag har haft väldigt roligt med nya Hitman. Ban-designen är briljant. 06/11 Bra nyheter, kommer nog lira det då. Verkar inte vara det sämsta spelet i serien. 06/11 Det släpps fysiskt på skiva till PC ps4 o x1 i Januari. Så jo, det kommer visst. När s2 är klart kommer det säkerligen också släppas fysiskt. 06/11 Knappt ingen? Det tror jag föga på men visa gärna undersökningen. Hitman-serien har haft mycket problem med piratkopiering historiskt pga att det är ett sp-spel. Online-spel är svåra o krångliga att piratkopiera. Detta är en lösning. Och för min del har... 06/11
Skicka en rättelse