Under en diskussionpanel på årets Blizzcon avslöjade utvecklarna att det inte bara har en, utan två uppdateringar planerade för expansionen till långköraren #World of Warcraft.

Den första patchen, 7.1.5 kan beskrivas som en mellanladning och ske enligt #Blizzard innehålla förändringar som påverkar spelets framtid i det långa loppet. Bland annat går man tillbaka till grottor från tidigare expansioner som Mists of Pandaria och låter spelare utmana dessa på nytt för extra belöningar.

Blizzard har valt att kalla patch 7.2 för "The Tomb of Sargeras", som ska introducera en ny faktion i spelet. Nya events kommer att ersätta de vanliga uppdragen i flera av spelets områden, där fokus nu i stället blir att slå tillbaka mot en invasion från demoner.

Med detta kommer också nya achievements att introduceras och vi kommer att återse möjligheten att flyga i de nya områdena, något som inte varit möjligt sedan Legion-expansionen först kom ut. Utöver detta utlovas nio nya bossar och en ny grotta för fem spelare. Även PVP-läget kommer att få sig en uppdatering i linje med liknande spellägen i exempelvis Hearthstone och #Overwatch.

Patch 7.1.5 kommer att lanseras strax efter att Blizzcon når sitt slut och 7.2 ska inte ligga långt efter. Faktum är att Blizzard även passade på att hinta om en kommande 7.2.5 uppdatering inom en snar framtid. Något vi såklart kommer att titta närmre på när det väl är dags.