Även om Youtube gör det hela lite suddigare.

Från Twitter-användaren Juniper Roth kommer ett lass med videoklipp där han testar olika spel på en Playstation 4 Pro. När det kommer till #Titanfall 2 kommenterar han att spelet är silkeslent utan några som helst tecken på lagg eller andra liknande tråkigheter.

Klippen nedan är tagna från #Titanfall 2 och som en bonus #Uncharted 4, vilket tordes ge en fingervisning av vad vi kan vänta oss för visuella förbättringar från Playstation 4 Pro. Samtidigt är det värt att notera att exporteringen till Yotube kan ha lett till en något suddigare bildkvalitet.

Nu handlar visserligen de flesta nyheter om konsolspel men bara du inte får för dig att konsolspelare är änglar som beter sig exemplariskt i alla fall för så är det inte. Kanske att båda sidor behöver bättra på sig isf. 08/11 Problemet är ju att detta oftast förstör möjligheten att diskutera för de som faktiskt vill diskutera nyheten/ämnet. Nästan varenda konsol-relaterad tråd spårar ur när diverse PC-fanboys dyker in för att upprepa samma trötta argument som de redan skrivi... 08/11 Alla är olika då jag själv inte fixar 30Hz. Bara det är okej att man kan välja bort något i förmån för något annat så är väl allt frid och fröjd. Men den valfriheten saknas ibland. Jag hade nämligen svårt att hinna köra både PS4 och PC utan fick välja... 08/11 Kindergarden.. varför måste "PC-Spelare" ens kommentera i dessa sk. "konsol trådar".. förstår inte. Vad är agendan..? 08/11 Aja jag får be om ursäkt då för min trångsynhet och jag ska vara snällare mot folk som tar illa upp i framtiden. Men någon gång måste väl vara den första varningen man fått någonsin :P Men det är inte lätt alltid att hålla truten ^^ 07/11 Klart jag märker! Tycker det är riktigt trevligt att spela t ex i 60 hz. Skulle det droppa lite så märker jag det knappt på G-sync-skärmen. Men jag lider inte ifall jag spelar i 30 hz till exempel. Lägre frekvens är inget jag hakar upp mig på utan jag... 07/11 Vad jag har att säga? Nöj er inte med mindre! 07/11 Jag håller verkligen med dig och det är ett av skälen till varför jag tillsist sålde min PS4a. Sen älskade jag God of War 3 Remastered, inte bara för att det är ett snyggt och grymt spel men även för att det flöt i 60fps. Redan där snackar vi ordentlig... 07/11 Det är sant och tanken är god. 07/11 1080p 30fps mycket imponerande 07/11
Skicka en rättelse