Har tröttnat på att Blizzard inte annonserar egna nostalgiservrar.

Inför Blizzcon gjorde Blizzard det väldigt tydligt att de inte skulle annonsera några egna nostalgiservrar för #World of Warcraft under mässan. I samma veva ställde dock Nostalrius, folket bakom den server som Blizzard stängde för några månader sedan, ett ultimatum som klargjorde att de tänkte dra igång igen om inget hände i helgen.

Med det väntade facit i hand blev det ingen annonsering och nu har Nostalrius-gänget tröttnat. I ett foruminlägg skriver en av ledarfigurerna att man heller inte fått någon särskild bra respons från Blizzard sedan deras gemensamma möte för fyra månader sedan. De har enligt inläggsförfattaren inte fått några svar alls.

Nostalrius samarbetar nu med ett annat gäng som också driver servrar med originalversionen av World of Warcraft och hoppas kunna komma igång med återskapandet så snart som möjligt. De hoppas kunna återställa gamla karaktärer och även implementera de från det andra communityt.

Planen är också att göra koden open source så att fler kan hjälpa till med projektet.

Håller med. Raidade lika många dagar som sig, spenderade timmar i förberedelser, pvp i alterac valey (den kön var inte skoj på den tiden), bygga ett nätverk av pålitliga personer man kunde föra 5 manna med etc. Wow har aldrig varit roligare (eventuellt... 08/11 08/11 Mitt misstag: De hade en virtuell IP i Italien men använder sig fortfarande av samma hosts som Nostalrius (OVH) i Frankrike. Att de skulle vara hostade i Ryssland är bara reguljär marknadsföring för att skapa hype. https://ru.myip.ms/view/hosts/3876648/... 08/11 Vet inte vad du läst det men Elysium är hostat i Ryssland. 07/11 Nej, dem använder sig av servrar av OVH i Italien (Nostalrius använde OVH i Frankrike). 07/11 http://www.darklegacycomics.com/498 07/11 WoW Vanilla var extremt kul, hade själv 6 raiddagar i veckan, rensade allt PvE-mässigt osv. Men jag skulle absolut inte vilja gå tillbaka och köra om allt igen bara för nostalgins skull. Vad händer när du har kört igenom allt vanilla har att erbjuda(ige... 07/11 SOEs första misstag var att göra om grafiken på alla raser i EverQuest i expansionen Shadows of Luclin. Älskade EverQuest innan den förändringen. 07/11 Ja SOE borde fått någon slags pris för största misstag i ett MMO någonsin med CU. Saknar min gigantiska mining corporation :( 07/11 Vissa spel e skitbra som dom e i sitt ursprung, SWG var ett sånt spel, dom kom med Jedi revampen aen fucka spelet ur å tappa alla spelarna från att i min mening varit de absolut roligaste spelet nånsin å då spela jag ändå WoW från closed beta tills BC 07/11
Skicka en rättelse