OBS! Humor!

Upptrappningen inför för morgondagens val i USA tog en oväntad vändning när Donald Trump valde att fokusera några av sina sista kampanjtimmar på att recensera spel på Steam.
Han inleder starkt med gå emot strömmen av negativa åsikter kring #No Man's Sky som han ger en stark tumme upp med denna motivering:

Highly enjoyable experience. Loved it.

Exploited underutilized real esteate, made deals with goofy-looking foreigners, infettered ability to name things after myself.

Only issue is brief length. Managed to reach center of galaxy in 22 minutes.

Vidare recenserar han #Counter-Strike: Global Offensive där han uttrycker sin beundran för de ryska spelarna och passar på att tipsa om sitt eget skin-casino.

Limbo har han dock inte mycket till övers för.

Game is too dark, can the only afford one color? My game will have so many colors, the best colors, colors you've never seen before. Believe me, you're gonna love it.

Se alla hans recensioner i bildsnurran nedanför.

Nu ser vi fram emot att Hillary Clinton kontrar med att uttrycka sina spelåsikter på Windows Store.

Jag antar att du skriver till mig? Ska jag anta att du tror att så fort SD kommer till makten så försvinner alla andra problem som inte är kopplade till massinvandringen också? (newsflash: jag är också emot massinvandringen) Till skillnad från den genom... 10/11 Oj. Applåder =) Vad skall du skriva 2018 när SD blir åtminstone näst störst? Väntar med spänning :) 10/11 "Ditt primitiva tänkande utan substans eller förståelse av världen är beklaglig" - Varför kan du inte bara kalla mig för en idiot istället? Var ärlig å rak på sak iaf och skippa PK-tramset. Jag må vara en idiot och jag kan svälja sanningen om så är fall... 08/11 Jasså, är det nästa stora grej? Vad baserar du det på? Kärnvapenkrig alltså...? Ditt primitiva tänkande utan substans eller förståelse av världen är beklaglig. Svar: "Svälja Putins pungkulor..." Suck. Det var då ett jävla fabulerande ifrån din sida. Bar... 08/11 Det kallas för "spekulationer" och att "planera för det värsta och hoppas på det bästa". Vi lever i en tid där kärnvapen är nästa stora grej som kommer att hända, vare sig det är av länder eller terrorister (eller en gamma ray burst närsomhelst). "Grund... 08/11 Det enda faktafria här är dina grundlösa påståenden. Tillåta Ryssland att invadera Sverige? Skicka iväg kärnvapen mot twitteranvändare? Radera Sverige? hahah det är väldigt vilda dagdrömmar du har. Minst sagt. Clintonanhängare va? 07/11 Aftonbladet som källa, gg =) 07/11 Trump <3 07/11 Det finns en oroväckande jargon som försöker lägga det nuvarande amerikanska valet i ett "pest eller kolera" perspektiv. Är nog snarare "migrän eller kolera", med den lilla detaljen att koleran har uttryckt oförståelse över att man inte använder kärnvap... 07/11 För att dom som vill ha mer pengar till försvaret och inköp av nya vapen har sagt det? (och Aftonbladet m.fl.) Hur kan man tro att det finns andra intressen bakom att hålla rysskräcken vid liv än ett uppenbart hot? Sånt händer ju bara i andra länder,... 07/11
Skicka en rättelse