Massor av statistik, förutom den viktigaste.

Vill man slå sig för bröstet med statistik år 2016 gör man det med en infographic, vilket är precis vad Dice har gjort. Som rubrik skriver de att #Battleifeld 1 är deras "största lansering någonsin" mätt i antal dagliga aktiva spelare och följer upp detta med en rad imponerande siffror utom den kanske viktigaste, hur många exemplar de faktiskt har sålt.

Under lanseringsveckan spelades det 59 miljoner timmar Battlefield 1, varav 9 var i det nya spelläget Operations. Man skryter också om att 123 084 stackars hästar blev dödade medelst eldkastare och grovkalibriga vapen. Å andra sidan red Pålle ner strax under sex miljoner soldater som hämnd.

Ja folk klickar på dreadnought mfl. Fort som fan Ang. Tanks finns det bara max 2 st per lag när bf4 hade upp till 5 per lag. Helt klart en stor brist utav tunga fordon. Flygplan finns det gott om. 14/11 Jag har aldrig lyckats spawna i en behemoth, armored train eller dreadnought. Hur fan gör man? Är det vissa spelare som älskar dem så mycket att de väntar i skymningsriket ända tills den första tiondels sekunden efter att specialfordonet dykt upp, så... 13/11 Riktigt kul spel. Trist med de buggar som finns med t ex medaljer och end of round statsen. Jag lirar på PS4 och om man inte tar Quit innan det är 31 sekunder kvar så kan man inte quitta. Väldigt irriterande då man inte hinner läsa igenom end of game... 11/11 Du får nog precisera dig mer än så :) Ser inget WWII i BF1, mer än att en del vapen som finns med här även användes i WWII. 09/11 Typ allt... lätt sammafattat: ett WWII med WW1 skin :). 09/11 Jag fattar inte. På vilket sätt är det mer andra världskriget än första menar du? 08/11 Bästa Battlefield spelet under dessa 6 år sen Bad Company 2 lanserades. Bäst är än idag Battlefield 2. 08/11 Samma här. Och det är även störande att Quit-knappen verkar komma fram lite när den känner för när en runda är slut. 08/11 Bra spel. Statestik, medaljer osv bryr jag mig inte om. Men det finns annars en app när man vill kolla sånt och configurera load out tills dice patcher in ett smidigare sätt i spelet. Nu har väll battlelog hatarna fått som dom vill ;) 08/11 Jag var skeptisk när jag köpte spelet men är helt klart positivt överraskad. Bättre än Hardline och BF4. Och vad skönt det är utan RPG och SMAW spammande överallt :D 08/11
Skicka en rättelse