Del två och tre blir moderna - spela "gratis" med EA Access Vault.

Vi smög med det i gårdagens nostalgistund för #Mass Effect-serien men faktumet att Mass Effect 2 och 3 nu går att köra på Xbox One är värt en egen nyhet. Electronic Arts har även inkluderat de tre spelen i sitt EA Access Vault vilket gör att alla med en prenumeration på deras premiumtjänst kan tanka hem och lira dem redan idag.

Vi kan gissa att några som tecknade sig för tjänsten i och med Battlefield 1-lanseringen har någon vecka speltid kvar. Struntar du i sömn eller försakar jobbet borde du hinna igenom i alla fall det första spelet.

Jag tror du missförstår Fanskap, han undrar nog om det är exklusivt till EA Access, eller om det fungerar precis som vanliga bakåtkompatibla titlar till Xbox One, vilket det gör. Har du Mass Effect spelen på 360-skiva, kan du spela på Xbox One, EA Acces... 08/11 Kan rekommendera Logitech Profiler som verkar kunna fungera även för gamepads som inte är Logitechs egna. Kör själv med kontroll på PC och det finns spel som saknar stöd (för att de är för gamla) eller för att spelet enbart stödjer Microsofts kontroller... 08/11 Jag kör med steam kontrollen.Det funkar prima. 08/11 Ja och fortfarande ingen native controller support för PC :( Moddarna funkar knappt. Älskar dessa spel och vill gärna spela igenom serien med min son i soffan men icke! 08/11 Det här är ju helt lysande. Xbox fortsätter att ge spelarna det vi vill ha. Gamla skivor fungerar mycket riktigt som en licens spm Xbox One registrerar och sen laddar ned en digital version. EA, som får mycket skit både välförtjänt och icke, har med EA... 08/11 Happ.. 08/11 Men det är inte så enkelt, det går inte att spela spelet på det sätt som många nog tror. Det som sker är att man sätter in skivan och på så vis kopplar det till ens Live-konto, spelet måste först laddas ner från nätet. Som jag förstått det så har Micros... 08/11 Det här är nog pga Xbox ones "bakåtkompatibilitet" så jag skulle gissa på att den inte kommer till ps4an innom en snar framtid. 08/11 Finns det någon info om ett släpp för ps4? 08/11 Du har missat att dom nyligen släppte en patch till Halo Reach BC som fixar problemet, nu flyter det på bättre än 360-versionen. (Jämförelsen med nya patchen börjar vid 01:30) https://www.youtube.com/embed/KAUL1iXw210 08/11
Skicka en rättelse