Igår var det stora #Mass Effect-dagen och det bjöds på film samt redaktionens favoritögonblick från seriens historia. Idag har det inte varit sämre och vi avslutar på topp (kan diskuteras) med en titt på en collector's edition för #Mass Effect: Andromeda.

Det lilla paketet som fått priset 199 dollar (runt 2000 kronor) innehåller en radiostyrd Nomad. Denna styrs med hjälp av din mobiltelefon och har en fastmonterad kamera. Det är dock inte allt, utan du får även med ett stålfodral till ditt spel. Spelet följer dock inte med. Vilket är helt orimligt.

1 April ??? 18/11 Ok, du verkar inte ha några egentliga fakta som grund för dina åsikter. Det är klart jag känner till skillnaden mellan utgivare och utvecklare. Det är ju du som verkar blanda ihop det. EA är visserligen Biowares utgivare men också dess ägare. Alltså är... 17/11 Det kände du inte till? Mhm. Känner du till skillnaden på utgivare och utvecklare? Är bonusar verkligen vanligt? Du blandade in spelets försäljning här, men det handlar det ju inte om. Är sagda bonusar verkligen kopplade till plastsaker en utvecklare... 17/11 Eh va? Vad grundar du det på? Jag kände inte till att det fanns några fall där utgivaren skulle ha förbehållit sig rätten till intäkterna för merchandise på ett sätt som innebär att de inte alls skulle komma utvecklaren tillgodo. Oavsett hur den specifi... 17/11 Båda kanske, haha. Känns som enorm slöseri på pengar och resurser oavsett. Känns som något som bara kommer damma i folks bokhyllor. Fast de dumma är nog att man inte får med spelet, konstigt att man får en steelbox till spelet dessutom. 10/11 Majoriteten i Sverige kanske. Utomlands har de inte vår IT-infrastruktur och köp av skiva är väldigt vanligt. Kom ut ur din bubbla, Svensson, och se världen. 10/11 Fast man får ju inte spelet. Det är som att köpa VIP-platser till en föreställning och du får en fancy stol, men inte se föreställningen. 09/11 Var... Jag den enda som tyckte detta var en rolig collector's edition? 09/11 https://www.youtube.com/embed/CjYEi4PEqF4 09/11 Om det är fordon med hjul eller rotorblad spelar ingen roll. Det handlar ju om att det klassas som övervakningskamera då det manövereras från håll, och är därför tillståndspliktig, vilket ska bara ges för brottsförebyggande syften. I alla fall enligt... 09/11
Skicka en rättelse