Trilogin i ett paket.

Det blev inget nytt #Assassin's Creed i år, men det betyder inte att vi helt slipper #Ubisofts lönnmördarserie. I Assassin's Creed: The Ezio Collection kommer vi att få uppiffade versioner av de tre spel som hade italienaren Ezio som huvudperson. Till detta tillkommer även allt nedladdningsbart material som släppts till de tre spelen.

Enligt de franska utvecklarna kan det dröja innan vi ser en uppföljare till förra årets #Assassins Creed: Syndicate, så för otåliga fans kan detta mycket väl vara den perfekta mellanakten. I videon nedan går det att se vilka tekniska framsteg som skett och hur spelen ser ut på en något modernare konsol. Samlingen släpps nästa vecka, den 17 november, till Playstation 4 och Xbox One.

1:an var dryg i typ 90% av spelet, men de sista 10% gjorde hela den mödosama resan värd. 2:an är fullproppad med action. "Riktig" sandlådespel också för den delen. 10/11 Alright, ni har övertygat mig! ^^ 10/11 Som @motz sa: Se ettan som ett teknikdemo. Ettan hade en hyfsad story och världens mest repetiva tråkiga gameplay. Tvåan är en helt annan femma och ett av mina favoritspel genom tiderna. Kan defintivt varmt rekomendera att spela igenom tvåan. 10/11 Finns så många AC spel att de är omöjligt att hålla reda på dom. Men spelade nog mest och hade nog mest roligt när man var Indian och sprang ute i skogen. Den där om franska revolutionen och den i London, värda att spela? Franska rev-spelet var väl rejä... 10/11 Ezio-Collection inkluderar inte AssCreed 1. Fokuserar på 2:an och dess två uppföljare. Mycket bättre spel. Brotherhood är min favorit av alla spel i hela serien. 10/11 Se ettan som ett teknikdemo och tvåan som det första riktiga spelet i serien. Ettan ÄR dötrist och tvåan är ett fantastiskt spel! 10/11 Ettan var aptrist, så resten av serien har blivit liggande här. Är tvåan värt att testa med min åsikt om ettan i åtanke? 10/11 Uppskattade ettan och trean mest, som den historienörd jag är. Inte så mycket för spelet, men för historien i ettan, och sidohistorierna som berättade "vardagshistoria" i trean. Gillar inte heller alien-tramset, men... som Highlander-liknande tv-serie... 09/11 Jag älskar detta spel. Har plöjt genom det ett par gånger faktiskt. 09/11 Svartvitt eller färg, bara att välja. Har dock inga minnen av att grafiken var så monokromatiskt vid mitt genomspelande på 360'n för många herrans år sedan. Är inte speciellt upphetsad på att spela fler spel från serien heller. Hade vart mer kul med en... 09/11
Skicka en rättelse