Och så var det det där med #Bethesda och buggar... #Skyrim Special Edition hade ett par, och de kavlades snabbt släta med patch 1.1 häromdagen. Som visade sig innehålla buggar. Och därför är en ny patch på väg.

Patch 1.2 finns i betaversion på Steam i detta nu. Den viktigaste fixen är att den styr upp prestanda- och stabilitetsproblem.

[ul]
[li]General stability and performance improvements[/li]

[li]Fixed issue related to using alt-tab while playing the game (PC)[/li]

[li]Fixed issue with water flow not rendering properly[/li]

[li]Fixed crash related to changing from werewolf back to human form[/li]

[li]Fixed crash related to reloading after changing Load Order of mods[/li]

[li]General bug fixing and improvements with browsing Mods

[/li]
[/ul]

Info om hur du installerar och annat hittas här.

[quote=FZappa][quote=Va. Så du tror att man får det. Men Det är väl med alla DLC om du inte har fatta det.[/quote] Ja? Jag har alla DLCs, liksom många andra skyrimfans. Så jag får det utan extra kostnad :) Har man inte DLCs så är det ett perfekt tillfäl... 24/11 [quote="Va. Så du tror att man får det. Men Det är väl med alla DLC om du inte har fatta det. 22/11 Har man det på PC innan får man det gratis. Har man haft det på konsol kan man nu köra moddar. Har man aldrig spelat spelet är det ett perfelt tillfälle att köra. 12/11 Gör ett nytt spel. Vilka jäkla äckelhmmm. bethesta är. Har spelat en jäkla massa timmar men med 100-tals moddar. Det här tar fan med priset att betala fullpris för något som är föråldrat och inget nytt. Vem fan köper något som det här? Vem kom på iden... 11/11 Folk som tycker att det var bättre förr; spelen var så sjukt mycket mindre och inte ens i närheten av samma komplexgrad. 11/11 Det är inte en bugg, det är en feature! 11/11 Lite lustigt att du skulle nämna Pac-Man: http://pacman.wikia.com/wiki/Map_256_Glitch :P 11/11 De här buggarna är egentligen småpotatis och inget som orsakar problem för de flesta spelare, Skyrim SE är en ren dröm att köra jämfört med gamla Skyrim. Uppe i 138 moddar nu, både för SSE och Oldrim utan några som helst problem, patcharna har dock förb... 10/11 Kanon :) 10/11 Sen det faktum att gamla spel släpptes inte över olika platformar och det var färre skillnader mellan hårdvara i datorer vilket man i dagsläget har ett otroligt överflöd av. Spel blir mer invecklade, spel blir tvugna att fungera på många fler olika type... 10/11
Skicka en rättelse