Officiellt släpps #Dishonored 2 i morgon, den 11 november, men en del svenska butiker har redan börjat sälja spelet. När kollegan Jonas från #Sweclockers i förmiddags besökte en Gamestop-butik i Stockholm noterade han att spelet redan fanns till salu. Personalen berättade att man fått grönt ljus från utgivaren att sälja spelet i förtid efter att en annan butikskedja tjuvstartat försäljningen.

Geeks Gaming live-streamar Dishonored 2 på Twitch i kväll. Klockan 19 börjar det, och de planerar att hålla igång till 22-tiden. FZ recenserar spelet i detta nu, läs vårt omdöme inom kort. Men om du har bråttom att börja spela kan du alltså höra dig för lite hos dina spelnasare. Ett annat alternativ är att förboka, exempelvis på Steam, då får du en dags försprång.

Fast det kan vara läge att invänta recensionerna. Steam-användarna ger Dishonored 2 ett blandat mottagande. Det finns en hel del klagomål på dålig prestanda och spelet kallas dåligt optimerat. Av 768 användarrecensioner är 63 procent positiva, och alltså en dryg tredjedel negativa. Vi låter användaren Jambalam of Astoras omdöme sammanfatta kritiken:

Poorly optimized release for an otherwise seemingly fantastic game.

Kolla in lanseringstrailern nedan.