Testa en av förra årets bästa multiplayershooters.

#Rainbow Six: Siege blev en av förra årets trevligaste överraskningar i shootergenren och har de senaste elva månaderna fått det stöd och puts man önskar alla multiplayerspel fick. Om du inte ännu inte testat det taktiska livet som insatsstyrka, eller gisslantagare, har du i helgen en gyllene chans. Ubisoft kör nämligen en gratishelg på pc samt Playstation 4.

Det kräver såklart en Uplay-konto men glädjande nog behöver konsolspelare inte ha en aktiv Playstation Plus-prenumeration för att delta i striderna. Följ instruktionerna här för att tanka hem klienten.

Köpte det i väntan på BF1, och då jag läste om deras anti-fusk Battleye som verkar vara en av de bästa. Efter att kört lite så shoppade jag premium också, lite sent då man tänker när spelet kom ut det kan medges, men var till bra pris och inget jag ångr... 12/11 Enda multiplayer FPS som jag verkligen gillar. Mycket skönt folk och inte så många fjortisar som bara gnäller. Inte spray and pray utan mer hjärnverksamhet... och man känner verkligen att man lär sig saker hela tiden! 11/11 Aaah! Den årliga noobskörden startar! Missa inte den suveräna Matchmakingen eller prospelarna som lirar på sina smurfkonton. Riktigt kul spel för övrigt. 11/11 Enda spelet som Ubisoft har släppt på senare år som är skoj. Får FPS drop på någon enstaka bana även på lägsta inställningar trots att jag har bra komponenter. Communityn är förvånansvärt vänliga i spelet. Har nog aldrig använt mikrofonen inne i ett spe... 11/11 Spelat dryga 20 rundor nu, grymt kul spel .. men .. Fick bara ~3 kills i de rundorna, so tror jag får lämna detta spel till er yngre med bra ögon som kan se en pixel röra på sig, så håller mig till world of warships tills vidare ;) 11/11 Men nej! Hur ska de annars få intäkter från läsarna? Nu är det faktiskt inte längre problem med bannern tack vare att Calle uppmärksammande detta. Tycker faktiskt det är dålig stil att köra adblock nu när allt de gör är helt gratis att läsa. Fy! 11/11 https://getadblock.com/ 11/11 KÖP! Punkt. 11/11 Uplay är helt Ok, inte jättebra, men helt Ok. Helt klart värt att installera, även om du bara tänker testa Siege under dagarna. Riktigt bra spel :) 11/11 Squad är en mil-sim med otroligt mycket fokus på lagarbete samt taktik. Det råder lite smått kaostillstånd nu under gratishelgen då många grupper leds av folk som aldrig spelat tidigare. Jag har dock fortfarande väldigt roligt trots detta. Värt att till... 11/11
Skicka en rättelse