#Forza Horizon 3, #Gears of War 4 och en smidig liten nyversion med tilläggsnamnet S tycks ha gjort gott för Xbox One. #Microsofts konsol har sålt bättre än Playstation 4 i flera länder den senaste tiden. Så också i oktober, då krysslådan var den konsol som sålde bäst i USA, Storbritannien och Australien.

Det är fjärde månaden i rad Xboxen säljer bättre än PS4 i USA. Uppgiften kommer från Microsoft, som hänvisar till ej offentligt släppta uppgifter från NPD, skriver Game Informer. Där konstateras att Xboxen säljer bättre än PS4:an för fjärde månaden i rad i USA, och andra månaden i rad i UK och Australien.

Playstation 4 Pro lanserades i går (läs FZ:s stora test!). Det blir intressant att se hur den påverkar konsolförsäljningen; dels när nästa rapport kommer, men kanske framförallt efter julförsäljning och några månader in på nya året.

Är ju bra att Xbox One säljer för hur man än vrider på det & vilken konsol man än föredrar denna generation så är konkurrens bra för oss kunder!: Sedan tror jag dock som många andra att dessa siffror kommer ändra sig nu när Pro släppts. Många som väntat... 13/11 Jag har bara ett. Vi har redan gått igenom detta. 12/11 Kul att någon som med mängder av olika konton alltid kliver in för att försvara Microsoft så fort någon ens viskar något negativt om företaget snackar om "butthurt". :D 12/11 Föga förvånande då PS4 Pro precis lanserats. Om de däremot säljer bättre den här månaden så kommer jag bli förvånad. Det är något som jag isf inte väntat mig. Något jag även förväntar mig är att Microsoft återgår till att presentera att så och så många... 12/11 Vi har ofta nämnt det när vi skrivit såna hän nyheter så jag tänkte att det är känt nog att skippa denna gång. Det finns för övrigt inga siffror för Xbox One, det där är en uppskattning. 12/11 Skönt att du kan finna en liten tröst i din butthurt. :) 12/11 Lr så lanserar man ps4 pro 11/11 Det tror jag nog inte att den kommer göra, det finns inget hårdvarustöd i blurayläsaren i PS4 Pro för att kunna läsa UHD Blurays. Som dom sagt innan så ansåg de inte att det var en funktion värd att lägga till då majoriteten ändå strömmar sin media onli... 11/11 Det skulle ju betyda att det bästa Sony kan göra nu är att lägga ner tillverkningen, för de kommer inte sälja något mer. 11/11 Precis. Känns väldigt missvisande att inte ha med dessa siffror: PlayStation 4 Total Sales: 42,956,249 Xbox One Total Sales: 22,041,382 11/11
Skicka en rättelse