Militärshootern #Squad gjorde omedelbar succé när den lanserades som early access för ett år sen. I helgen kan du spela den gratis på Steam, och om det ger mersmak deltar du förslagsvis i FZ:s tävling där tre Squad-koder står på spel.

Svara rätt på tre frågor senast på måndag så har du chans att sopa hem en nyckel. Men om du inte kan bärga dig säljer Steam spelet för halva priset i nuläget. Lycka till!

Vinnare:

Började spela med OMBD gänget igår faktiskt. Bland det roligaste jag haft det i ett Multiplayer spel måste jag säga! 14/11 Det finns redan flera väletablerade klaner som spelar squad. OMBD är den största svenskspråkiga klanen. Vi spelar mest på exodus, mumblerines och ZXD servrarna. 14/11 Självklart valde jag ju reapriset istället för originalpriset. Doh! 14/11 Det var riktigt kul :) Samarbetet fungerade för det mesta bra. Däremot hade jag önskat mer vapenalternativ och sikten, t.ex mörkersikte när det är mörkt. Men det kanske kommer, är ju trots allt fortfarande en Alpha :) 14/11 Som nämnts i tråden, detta är ett symptom på dålig optimering av både servrar och kommunikationen mellan servrar och klienter. Så, nej, det finns inte mycket du kan göra åt det mer än att vänta på att de föhoppningsvis fixar det. 13/11 Testade spelet igår, det är verkligen kul. Man känner sig inne och focuserad så fort det startar!!. Har man även turen med att man hamnar med en trevlig taktisk grupp så försvinner 2 timmar innan man ens fattat :D Immersion till 100% 13/11 tack så mycket! /kram 12/11 Trevligt att dom har familjer. Tar dom betalt för någonting så får dom förvänta sig att folk kommer ställa krav, eller är detta någon slags uppskattnings tävling? Så man ska betala för spelet, och sen sitta där och försvara dom hela tiden, att dom är... 12/11 http://steamcommunity.com/groups/SQSWE ;) 12/11 Det har potential men just nu är det ganska tomt på innehåll i jämförelse med PR. 12/11
Skicka en rättelse