Testa Overwatch-utmanaren.

#Battleborn är #Overwatch-utmanaren som många glömt bort existerade. Sedan start har försäljningen gått trögt, men det har inte hindrat #Gearbox från att släppa den första av fem planerade expansioner till spelet förra månaden.

Nu har spelets fans gått samman för att göra en push för spelet och i koordination med utvecklarna har man utlyst en free weekend. Det är med andra bara att logga in och testa fram till 13 november då evenemanget är över. Förutsatt att man hunnit trötta på #Rainbow Six: Siege som också har ett liknande event igång.

Nej det ska inte vara upplåst från början, man vill ju känna en känsla av progression. Det gäller de flesta spel. Och så har det alltid varit i stort sett alla spel. 12/11 Ja, allt bör vara upplåst i BF och Cod. Du kan inte jämföra dessa spel med D3 eller WoW då dessa spel går ut på att din karaktär ska bli starkare ju längre du spelar. Döda vargar i början och döda stora demoner i endgame. I BF & COD är det själva gamepl... 12/11 Så allting ska vara upplåst i cod, bf, wow, d3, the list goes on bara för att man har köpt spelet? Orkar inte folk spela spelen längre och låsa upp saker? wtf. 12/11 Betalar man bör allt vara upplåst. Det som du beskriver låter som en F2P modell. T.ex. hur League of legends fungerar. 12/11 Varför var alla spel tvungen att vara gratis just nu?! Detta hade de kunnat gjort för några månader sedan. Nu finns ju alla spel. BF1, Dishonored 2, Titanfall 2, nya COD. Fan! Det är det inte.OW spelas av miljoner och är en succé. BB är en flopp. http:/... 12/11 Gearbox... nej tack. jag gillade inte Borderlands, och gillar inte cartoony grafik. Detta verkar ha influenser från det förstnämnda och vara tecknat, mer eller mindre. 12/11 De kostar inga pengar, du låser upp dem genom att spela spelet. 12/11 Kostar det annars att ha tillgång till alla hjältar? Inte förvånad alls att spelet failade om hjältar är låsta samt att basspelet kostar pengar. 12/11 Dock är "utmanaren" Overwatch gratis att spela nästa helg 11/11 Battleborn är inte gratis i helgen, alla heroes däremot är tillgängliga under helgen utan att man behöver låsa upp dom. https://battleborn.com/en/news/view/celebrate-the-communitys-battleborn-day/ 11/11
Skicka en rättelse