Hoppas på långvarigt samarbete.

#Nvidias verkställande direktör Jen-Hsun Huang talade sig varm om #Nintendos nya Switch-konsol. Det är en maskin som innebär en återkomst för Nvidia på konsolmarknaden och som de, enligt information från teknikföretagets senaste kvartalsrapport, också har stora förväntningar på.

Enligt Jen-Hsun Huang kommer samarbetet med #Nintendo att vara länge, gissningsvis längre än tjugo år, eftersom Nintendo har en tendens att behålla samma arkitektur även för framtida projekt.

Samarbetet mellan #Nvidia och #Nintendo har pågått i två år än så länge och det ska handla om en spelmaskin som kommer att "överraska alla" och att det inte finns något liknande på marknaden.

Än så länge har vi inte sett mer av konsolen än den första teasern, en trailer som nu setts över 20 miljoner gånger på Youtube. Vi kommer att få mer information om konsolen först den 12 januari nästa år, då detaljer kring releasespel och pris kommer att avtäckas.

Inte möjligt. Scorpio räcker inte heller för 4k. 19/11 Fan vad kul det skulle vara om Nintendo avslöjade att switch har 4k+ upplösning, hdr och kraftfullare cpu/gpu än både ps4pro och nästa xbox. Tror jag hade garvat ihjäl mig då! Hehe 14/11 Nu var jag i och för sig inte seriös med min kommentar, men okej. 14/11 Nintendo erbjuder ju faktiskt nått annorlunda som spelkonsol till hur man ska spela osv till skillnad mot ps4 xbox som bara är "pc kopior" i konsolkostym med bara en handkontroll. Det är synd att det inte går hem mer hos den stora massan utan man nöjjer... 14/11 Jag tror många är på väg att köpa HDR-TV och vill spela i 4K och VR. Nintendo har man nog tröttnat på, även kidsen. Tror att switch blir Nintendos sista konsol. De har gjort för många slöa konsoller nu, bara extrema fans kvar sen wii u. 14/11 För att inte tala om det faktum att förarna i spelet inte är gjorda av polygoner alls, de är bara animerade sprites, precis som i SNES-Mario Kart. Banorna däremot är riktig 3D. 14/11 Stor skilland på grafik och spelen gör faktiskt många markanta skillnader med varje main del i serien, ip rincip. Mario 64 och Galaxy är några v de mest innovativa spelen som någonsin släppts. Resterande Mario-spel kommer också alltid med något nytt och... 13/11 Inte i närheten, tror många inte minns hur otrolig låg polygonmängd N64 hade i sina spel. 13/11 Nä, höj upplösningen lite så är vi där ;) 13/11 På en teknisk nivå är det en väldigt stor skillnad även om man fortfarande spelar spelet mer eller mindre på samma sätt. 13/11
Skicka en rättelse