Just nu pågår den rafflande finalen i Geeks Gamings stora #Overwatch-turnering. Det är alltså hög tid att släppa allt och bege dig in på Twitch.

I denna rafflande final är det Sringos mot Robertz och Ekcite mot DamagedGoods. Vem som vinner återstår att se, men högoktanig action utlovas.

https://player.twitch.tv/?channel=geekslive

Titta på livevideo från GeeksLive på www.twitch.tv

För dig som vill vara support är det Twitch-kanalen Geekslive du ska hålla dig till. Det kommer även finnas likasinnade via Teamspeak. Som vanligt gäller det att ha en schyst attityd och att inte bränna bengaler i chatten.

Tävlingsupplägg

  • Speldatum: 12–13 november

  • Tävlingsformat: 6vs6 Single Elimination – laget är ute efter en förlust

  • Antal lag: 16 stycken

Menar bara att det inte är en stor turnering när vilket randomlag som kan anmäla sig.. Dessutom såg jag vilka som var med i finalen fast vart diskade, spelat mot valpen och dom flesta där, inga speciella tycker jag. Bara min åsikt.. Jag sade dok inte... 14/11 Det besvarar inte frågan, hur var hans kommentar pretentiös? Antal lag är en konstig måttstock, då är ju var och varannan turnering stor. 14/11 Tack allesammans, alltid roligt att höra lite åsikter. :) Det är inte helt lätt att arrangera tävlingar, vi gjorde detta på 6-7 personer som arrangörer (hela GG är på 25 personer men vi har många projekt) och det gick hyfsat. Vi tar lärdomar från denna... 14/11 Väldigt kul initiativ! Mer sånt :) 14/11 Ja vissa är romiga. Tycker det är ett utmärkt bra jobb av geeks gaming med att ordna sånt här. Då hakar vissa upp sig på vad man kallar det. Som sagt att 16 lag ställer upp tycker jag är stort och bra 14/11 16 lag även där, så det kan inte vara världscupen han jämför med utan något mycket större. 13/11 https://sv.wiktionary.org/wiki/pretenti%C3%B6s 13/11 http://cdn0.dailydot.com/cache/fe/bf/febf7d10e11a28be410537d98a45f317.jpg 13/11 Hur var det en pretentiös kommentar? Med vilket mått är det en stor turnering, menar du? Antal lag..? 13/11 Oj oj oj, det var nog dagens mest pretentiösa kommentar. Vad förväntar du dig egentligen av en tävling arrangerad för läsarna? 16 lag är en stor turnering i de flestas ögon så jag är väldigt nyfiken på vilka standarder du har, vad jämför du med? 13/11
Skicka en rättelse