#Rainbow Six: Siege var bra vid release för ett år sedan, och en strid ström nytt material har gjort den taktiska lagshootern ännu bättre. Glädjande nog tänker #Ubisoft fortsätta förse spelet med nytt material i ett år till, meddelas via spelets Twitter-konto.

Hur det nya materialsläppet kommer se ut och vad det kostar är ännu inte offentliggjort. Men nuvarande season pass kostar 30 euro (ca 300 kronor) och har gett köparna nya operators, banor, snabbare insamling av ingame-valutan renown, med mera.

Kanon, Köpte det sent själv, bra spelkänsla, och använder sig av ett riktigt bra anti-fusk system (Battleye) för PC vilket är i min bok ett gigantiskt plus för spelet. Enligt mig så håller spelet och tittar man på steamcharts (visar inte alla spelare)... 15/11 Synd att det inte funkar när man kör LAN. Vi kunde aldrig köra retry på en bana, då vi tappade connection till squaden. Sjukt frustrerande. Dessutom kan inte vem som helst invitea till en squad. När man googlar och hamnar på Ubisofts egna forum, där fol... 15/11 omgomg hypeeee!!!!!! 14/11 satsar man på att ta sina daylies och challanges så tar det typ 2-3 veckor för mig att låsa upp ny gubbe (av de nya). i alla fall för mig men jag är gift tvåbarnsfar så speltiden är begränsad. har låst upp alla utom brassetjejen. sparar mina pengar nu... 14/11 Stämmer bra. Kommer japanska operatörer inom kort. 14/11 Det kostar ganska mycket att låsa upp en ny operatör, jag har spelat ganska mycket och har inte ens hälften av alla de nya operatörerna upplåsta. Sen kommer det väl två till snart som jag förstått? 14/11 Det är ett fantastiskt spel i mina ögon. I synnerhet om man spelar med folk man känner. Visst finns vissa irritationsmoment men det finns det i alla spel. Kul initiativ från Ubisoft! 14/11 Du slipper betala 25000 renown per operatör med seasonpass och får de gratis istället. 14/11 Exakt, gillar deras modell. Alla får tillgång, gäller bara att spela för att låsa upp nya operatörer. 14/11 Ja, lite svårt att göra det just nu, men när väl tillfället kommer blir det att ge ifrån sig ett glädjetjut! 14/11
Skicka en rättelse