Det är inte ovanligt i spelbranschen att anställda på stora företag ibland gillar att släppa ledtrådar och teasers inför deras kommande storspel. Det var inte längesen som just Biowares Alistair McNally sprang runt på en GDC-konferens iklädd en t-shirt med deras senaste varumärke på. Det stuntet blev dock inte jättelyckat då ingen verkade lägga märke till hans tröja.

Så sent som igår verkar Bioware ha försökt sig på ett nytt stunt på Twitter. Denna gång gäller det Dragon Age:s exekutiva producent Mark Darrah som laddat upp bilder på Dragon Age-rekvisita följt av frågetecken. Hans sista bild föreställde ett schackbräde med ett ensamt torn, och vaksamma twitter-användare klurade snabbt ut att pjäsen var positionerad på rutan E-3.

Darrah svarade förvisso att positioneringen var oavsiktlig, men det återstår att se ifall han trollar eller om vi snart kommer att få en ordentlig utannonsering. Oavsett vilket så känns det onekligen dags att återvända till Thedas sagolika värld.

Jag håller med lite. Jag vet att många uppskattat Dragon age 3 och jag tycker väl att det spelet är .. Okej även om jag inte orkat bry mig tillräckligt för att spela klart det, Dragon age origins med expansion har jag dock spelat igenom minst 15 gånger.... 16/11 [quote=dafuq] RP servrar saknar helt betydelse i MMO, de är precis som alla andra servrar förutom att utvecklarna försöker pusha illusionen av att deras extremt RP ovänliga MMOs är RP vänliga. De enda 2 MMO som haft bra RPstöd är Ultima Online och Starw... 16/11 Ja, obsidian gjorde nwn2 och expansionerna :) Men favoriten är NWN 1 för man hade så kul med toolkitet som hängde med. Moddat skapligt mycket till det :) Men aa hoppet som sagt finns ju! 16/11 Någon borde ju ta Dragon Age-licensen från Bioware, de har ingen aning om hur de kan förvalta den på ett bra sätt. 15/11 Tja, någon gång ska jag kanske lyckas ta mig igenom DA:I. Har börjat spela det vid tre olika tillfällen men ledsnat och avinstallerat. Tröttnar snabbt på att varje strid går ut på att använda samma 4-5 skills i samma ordning varje gång och på den mmo... 15/11 EA hände. 15/11 Ååh ja! NWN2 va helt okej, mask of the betrayer va dock helt underbart! Nu när retro rpg gör comeback (pillars + tyranny) tycker jag det är dags för ett nytt i NWN. Är väl obsidian som också utvecklat de spelen? Hoppet finns ju :) 15/11 DAI var ett lagom avslut. Kändes precis som Kotor II - jättebra fram till slutet som någon bara hastade iväg och så blev det pannkaka. Summerar hela serien ganska bra. Det optimala slutet är fortfarande att protagonisten bara dog i första spelet. 15/11 Oh please let it be true!! Sen läste jag nån nämna Neverwinter Nights...Vore ju så jäkla najs om de gjorde ett nytt NwN :) 15/11 Vore trevligt! själv så föredrar jag dragon age framför witcher 1 &2, 2an var ok men inte mer men ledsnade på konsollfightandet & Kvinnosynen. 3an har jag ej klarat av att spela mer än en 15min åt gången nån gång måste jag ge det en riktig chans men kän... 15/11
Skicka en rättelse