Som vi rapporterat om tidigare idag ska #Battlefield 1 få en rejäl uppdatering. Enligt det långa inlägget som släpptes av Dice själva ser det ut som att den stora patchen kommer att komma med många balansförändringar och flera små tweaks till den svenska världskrigsshootern. Spelläget "Conquest" verkar ha fått lite extra uppmärksamhet, men den omfattande uppdateringen innehåller allt från UI-förändringar till ljud och vapenbalansering.

Uppdateringen gäller för PC, PS4 och Xbox One, med undantag av några få versions-specifika ändringar, och landar runt cirka 2GB.

Du kan läsa mer om hela innehållet här.

De vet ju att folk betalar ändå. http://i41.tinypic.com/2sbsnxz.gif 16/11 Har samma grafikkort och hade grymt fin fps(60+) på Ultra innan patchen/nya drivers som jag laddade ner igår men efter nya patchen/drivers så kunde jag inte ens få spelbar FPS på low settings. Verkar dock ha löst sig genom att jag avinstallerade senaste... 16/11 Vart ser du gnäll från "pc spelare?" Sen generellt sett så ställer många pc spelare högre krav, det ska inte alltid bortviftas som gnäll. Riktigt gnäll finns i alla led 16/11 Vet inte vad det där betyder. Men det du pratar om är en sjukt dålig sak. Jag vet inte vem som designade det, men det är verkligen en av dom värsta sakerna i något spel någonsin. 16/11 Nä, har fortfarande inte blivit intresserad av den. Men spelar för fullt i COD:IW, TF2 och Forza Horizon 3. (pc) 16/11 Japp, det har varit ett problem i flera veckor och det är fortfarande buggat. De är medvetna om det men har inte fixat det än. 16/11 Vilka härliga grafikbuggar Dice lagt in! Flimmer-VM. 15/11 Hardcore ingick i denna patch enligt officiell press release i companion äppel. Finns dock inga servrar än så man har nog inte "aktiverat" det än. Nån nämnde att det skulle startas iom "battlefest" 15/11 Har nån annan problem med att medaljerna ändras titt som tätt? Kollar vilken medalj jag ska tracka, och sen när matchen väl börjar visas en annan uppsättning. 15/11 Min frame rate ändrades från att aldrig va under 60 till 45-55. Detta med en 6600k 1060 oc =( 15/11
Skicka en rättelse