"Kommer Battlefield 1 få ett hardcore-läge?" var den mest ställda frågan inför lanseringen av Dice senaste världskrigspangare och efter lite tjat bekräftades planerna för ett mer hårdkokt spelande. Det fanns dock inte med vid lanseringen i slutet av förra månaden utan utlovades "post launch". Den dagen är nu kommen, närmare bestämt redan klockan 13:00.

Förutom att ta bort grafiska sikten och andra hjälpande gränssnittsdetaljer har hardcore-läget i tidigare Battlefield-spel fördubblat skadan vanliga kulor gör men under testandet valde Dice att lägga den på 140 procent. Det skapade såklart diskussioner och vi har kontaktat producenten som gjorde det uttalandet i hopp om att få veta vad de landade i. Då menade man att det gav "en mer väl avrundad upplevelse".

I samband med gårdagens stora höstuppdatering lanserades också möjligheten att hyra egna servrar på både pc och konsol. Vi gissar därför att utbudet kommer öka kraftigt de närmaste veckorna och vi hoppas bland annat kunna erbjuda egna servrar under Geeks Gaming-flagg.

Läser allt gnäll och förstår inte varför ni ens vill spela HC? Spelat lite nu och jag stormtrivs, van att spela HC och vill ha så lite hjälp som möjligt.. så klart?! Lär er uniformerna vettja.. ansträng er lite ..realism skall inte vara en räkmacka. Spe... 17/11 Inte 100% sant. Om du träffar någon i armarma(kanske benen också, har lite dålig koll på det) i vanlig multiplayer så gör vissa prickskyttegevär bara 60 damage. Så de kommer alltså göra 84 damage istället för 60 i Hardcore. Eller är jag helt ute och cyk... 17/11 Trams, L2P! Jag började kvällen med att vara redigt ägd och förvirrad, men mot slutet när man inte spontanskjuter på allt som inte är blått eller grönt är det väldigt givande. Tänk på att det är lika för alla. Tidigare spel hade inte heller killcam för... 17/11 Spelade 3min innan jag stängde av. Mer eller mindre omöjligt att skilja vän från fiende. Sist jag spelade hc var bad company, då var det kul. Hör var det bara sjukt jävla värdelöst 17/11 Nu vet man varför dom inte launchade med HC.... fan alltså. 16/11 Sämsta HC läget jag spelat i något spel hittils. Fan va tråkigt, 500 spänn åt helvete... 16/11 Jag vill spela HC inte spela Fog of war .... Som gammal BF4 HC spelare så är detta inte kul... Så hoppas DICE fixar detta och att det kommer lite Custom servrar som levererar en Bra HC upplevelse.. Annars gräver dom spelets grav för Pc iallafall ... Mpn... 16/11 Detta var sämsta och skitigaste HC läget någonsin. Hur kan DICE göra fel det som de gjort tidigare perfekt? Det är verkligen en gåta i nästan 20 år nu. Sen att battelog försvann och vi fick detta konsolfierat skit server browsern. Usch man blir bara för... 16/11 Som jag förstår det kan du ändå hitta servrar som har de inställningarna påslagna så om du inte gillar HC som det är nu kan du leta efter de som har de inställningar du gillar. 16/11 Skulle du vetat det i verkligheten? 16/11
Skicka en rättelse