Åk snowboard, slalom och fallskärm i Ubisofts extremsportsäventyr.

Istället för att pigga upp vintermörkret med #ännu en repriserad gamling lockar #Ubisoft med något helt nytt. #Steep är ett extremsportsspel där du slänger dig ut för snötäckta berg med snowboard, slalomskidor, hangglider och fallskärm, gärna i sällskap med ett par vänner via nätverk.

Steep släpps den 2 december, men i helgen vankas gratis provkörning. En öppen beta är eller blir tillgänglig under dagen, och det till Xbox One, PS4 samt till pc via både Steam och Uplay. Betan håller öppet den 18-21 november, och du väljer plattform härifrån. Lite mer info om spelet och betan har du här.

lurar på om det är ssx, men när jag kollar det på youtube får jag inte riktigt ihop det. det spelet jag tänker på utspelade sig på samma berg fast med olika nedfarter, fanns oxå ett freerideval om man bara ville softa runt. 21/11 SSX? Det var ju väldigt mycket "arkadkänsla" i det. Spelade nog det på PS2 men antar att det även släpptes till Xbox. Sen fanns ju Cool Boarders om man går ännu längre bak i tiden, men det måste varit innan Xbox hade släppts. 21/11 Nix, kommer fan inte på vad det heter. 20/11 Spelet är riktigt skoj i min mening men kan även kännas lite "dött". Ser på det lite som jag ser på SKATE, riktigt skoj att leka runt i men inget att spela i 100 timmar +. Mysigaste momentet hittils va när jag o några polare traska upp för ett berg för... 20/11 Spelade en 10 timmar förra helgen. Grymt roligt spel. Sjukt mycket att göra! Testa om ni inte har gjort det redan! :) 18/11 Är det Amped du tänker på? 18/11 Vad hette snowboard/skidspelet till första xboxen? Det var riktigt roligt, hoppas på att det här är den andliga uppföljaren! 18/11 Har väl hunnit spela 2-3 timmar idag, och jag måste säga att jag älskar det so far. Det känns som spelet SNOW försöker vara, helt okej tyngd i styrningen, o flyter skapligt. Tycker att åka skidor i verkligheten är det absolut bästa som finns i livet,... 18/11 Håller med tidigare talare, väldigt stelt och "innehållslöst". Ledsnade efter nån timme i betan... 18/11 Testat det, och jag blev inte imponerad alls. Känns väldigt tunt och världen känns inte levande alls, stelhet i de flesta sporterna, skidor kändes bäst. Grafiken är fin, det känns mera som ett glorifierat techdemo än ett fullfjädrat extremsports spel.... 18/11
Skicka en rättelse