Efter knappt tre veckor på marknaden.

Det är ingen hemlighet att #Titanfall 2 har haft stora försäljningsproblem. Vi uppmärksammade även ett oroande lågt antal spelare online i vår recension. Beslutet att släppa spelet inom samma snäva tidsram som #Activisions #Call of Duty: Infinite Warfare och #Electronic Arts egna #Battlefield 1 var nog inte det smartaste draget.

Som ett ytterligare bevis på detta har priset på #Titanfall 2 störtdykt med ungefär 50%, ett pris som kan komma att sjunka ännu lägre i och med en stundande Black Friday. Positivt för spelare som funderat på att testa robotskjutaren, men samtidigt blir det desto svårare för utvecklarna att faktiskt tjäna igen sina pengar.

ja, spelare som spelare. det som är viktigt här är att alltid granska o ifrågasätta spelpriserna o mycket annat oxå i och för sig. 23/11 Det är klart att du kan anse det, men priset på spel har egentligen inte förändrats sen 90-talet. Samtidigt som kraven och därmed kostnaderna för spelutveckling bara har ökat. Skillnaden idag är att det finns gott om spel från indiestudios och mellansto... 23/11 jag drog till med 319sek för ett nytt AAA spel, då jag anser att 499sek är mycket pengar för ett nytt spel, spel borde inte kosta mer än så. jag tycker inte heller att vi konsumenter ska betala mer o jag vädjar till andra att tänka om vid köp av spel... 22/11 Så Steam och Origin är högst tvivelaktiga tjänster?! Du får gärna upplysa mig var du handlar dina spel. 319:- är ett väldigt lågt pris för ett nytt AAA-spel. 22/11 nå, du behöver inte komma o sätta ord i mun. jag säger att 319sek är fullpriset för ett nytt spel på alla anständiga affärssidor. Steam o Origin är högst tvivelaktiga tjänster som säljer spel till överpriser. 21/11 XBOXONE med Gold 419,40 . PSN med PS Plus och kod 387,03 är väl "pocenten" som gör örena. Med kreditkort får man nog betala de också. 21/11 Jag har spelat singelplayer i flera timmar nu, men är fortfarande i början av det tredje kapitlet. I näst lättaste svårighetsgraden. Och i multiplayer blir jag ägd hela tiden. Men jag är jättenöjd ändå! Det är väldigt roligt och snyggt!! 21/11 Köpte Overwatch Origins idag för 35 euro, måste också va typ halva priset? Halva pris + origins kostnad typ 21/11 Jasså enligt mig är 60€ fullpris även på Steam och Origin. Såvidare man inte handlar på någon rea eller halvskum site som säljer Steam-nycklar. 21/11 Köpte COD:IW för att jag inte har spelat ett Call of Duty sedan MW3 (hata det). Har varit trogen spelare innan det och är galen i Sci-fi så jag valde IW med CoD4 Remastered över Titanfall 2... årets sämsta köp, blir aldrig mer CoD för min del, önska att... 21/11
Skicka en rättelse