Den stora #Battlefield 1-patch som släpptes förra veckan verkar inte bara ha inneburit förbättringar. Det förekommer ett antal rapporter om försämrad grafik i pc-versionen av Battlefield 1 efter uppdateringen, något som diskuteras i Battlefield-forumet.

Användare Arrogant_Amigo har publicerat bilder (se nedan) som sägs visa hur spelet såg ut före och efter patchen, och det talas om vad skillanderna kan bero på.

En annan användare, Squad-navigator, bidrar med en aimerad gif-bild som också den belyser skillander före och efter pc-patchen. Den har du här.

Har du märkt någon skillnad i utseende eller prestanda efter den senaste Battlefield 1-patchen?

Jag har personligen märkt att efter patchen, så kan jag inte ansluta till ea servrarna förutom att alt-tab ut och in i spelet. Då funkar det (oftast). Samt att det tar en evighet för menyer att dyka upp i spelet. Det är jävligt frustrerande, är det någo... 22/11 För att konsolägarna inte skall känna sig mer underlägsna än de redan gör. True story. 22/11 Flimrandet ska tydligen komma från Nvidias senaste drivare, så alla Pascal korten har fått drops och flimmer. Antar att iaf alla ni med flimmer problem kör på nya 1000 serien. De skrev om det på Sweclockers: http://www.sweclockers.com/nyhet/22958-nvidia... 22/11 Har märkt en försämring som många andra. Upplever att färgerna överlag känns dassigare. Men värst är att kartan Empires Edge är näst intill ospelbar pga något lagg som uppstår när man kommer ner mot den del av kartan som belyses i Domination. 22/11 Att det flimrar etc har inget med SLI att göra. SLI funkar men efter patchen så flimrar det i vissa banor (INTE ALLA) men emellantid gör det de. Kör med näst sista drivrutinerna då den senaste är inte hundra procent optimal, NVIDIA kommer korrigera dett... 22/11 Märkt att ljuset buggar ibland när folk står i skuggor, de liksom lyser upp som om de stod i solen och inte i skugga. samt att jag ibland inte ser något pga. ljuset. Spenderade typ en hel match med att bara springa runt och såg nästan inga spelare eller... 22/11 Jag får betydligt oftare fram den oranga ikonen som varnar för los fps, fick inte alls lika mycket tidigare så nog har prestandan gått ner lite. Jag har inte uppdaterat drivrutinerna från nvidia. Jag tror dice har gjort nån tabbe, gör om gör rätt 22/11 Kör du DirectX12? Pröva 11 isåfall. Skillnaden med tidigare versioner och 12 är att det nu hänger på den som utvecklar spelet att implementera stöd för sli/crossfire om jag förstått det hela rätt. Värt och nämna är att jag läste en tweet häromdagen där... 21/11 Ja, helt klart om det är i den mån att det ger grafiska artefakter vid sidan av sämre prestanda än tidigare. Upprepar, är du full eller? 21/11 Båda mina kort ligger på över 90% hela tiden. 21/11
Skicka en rättelse