För dig som bävar för julhandeln och alla som helt plötsligt vill dig väldigt illa, har nu #Massive Entertainment ett träningsprogram för dig. Survival Mode kommer till #Tom Clancy's The Division. Redan i morgon faktiskt. Detta firar vi ståndaktigt med en trailer.

I stort inget är med dig när du beger dig ut i the Dark Zone för att leta upp ett potentiellt vaccin till Black Friday-pandemin. Vädret är dessutom sämre än i Borås. Det här alltså lite som #DayZ, fast förhoppningsvis i närheten av spelbart.

Lirade detta igår med 3 andra polare, det är kul som tusan så länge inte buggarna tittar fram, Man kan hejdas av osynliga väggar och lite annat skoj, NPC som sitter fast i väggar och lite annat skoj, Det är nog dags för dom att patcha lite på den biten.... 25/11 Till och med kö för att få logga in på servern... Jo det finns nog lite folk som spelar ;) 22/11 Jo, minmaxandet fanns ju kvar men tyckte fortfarande det var tråkigt att du kunde få nästan ett helt set på en dag, något som var lite kämpigare tidigare. 22/11 Gear Score is like a bikini. What it shows is suggestive, what it hides is far more important. 22/11 Alla tre expansioner ska ingå i Season pass, jag kan aldrig tro att de skulle ändra det. De har skjutit fram lanseingen av expansionerna pga allt annat strul de haft men om du köpt season pass så ska du mig veterligen kunna spela expansionerna. 22/11 Stämmer att man kan få max GS rätt snabbt men sen gäller det att minmaxa din gear och det går nog inte på en dag. 22/11 Tyckte division var roligt innan den senaste patchen där du praktiskt kunde få bästa gearscoret på en dag. Innan det så var de roligt och försöka farma alla de delar man behövde osv 22/11 De har ändrat en del, fiender tål inte alls lika mycket som tidigare :) 22/11 Spelet är inte så dåligt som folk har fått det att låta. Jag köpte det efter patchen 1.4, och spelet är ett komplett spel som kör sin egen grej, och om man spelar spelet som det är tänkt så kan man ha riktigt kul. Det är klart att man tröttnar efter ett... 22/11 "Nu får The Division spelläget alla längtat efter" Har de ett spelläge utan bulletsponges måntro? :D The Division hade ju varit asgrymt om det var mer åt Black Hawk Down hållet (som exempel) när det gäller skadesystem osv.. Jag slutade spela när PvP-fus... 22/11
Skicka en rättelse