Den 15:e november släpptes Ubisofts Anonymous-historia #Watch Dogs 2 till en rad fina betyg. Vi på FZ gav det 4/5 och kallade det både outhärdligt och charmigt.

Men trots all ros har hacker-uppföljaren inte lyckats nå upp till företagets förväntningar. Trots att spelet hyllats som en klar förbättring av originalet som släpptes 2014, har nya Watch Dogs sålt färre kopior under sin första vecka. I ett nytt uttalande säger Ubisoft att de trots underpresterande säljsiffror har fortsatt höga förhoppningar för spelets långsiktiga kurva. Eftersom den senaste delen mottagits så pass väl hoppas de nu att det kan växa med hjälp från spelarbasen.

Skillnaden mellan sålda kopior kan bero på en rad olika saker. Bland annat har tvåan inte släppts till PC än, och det utlovade online-läget är fortfarande nere på grund av tekniska fel. Hur det säljer efter sina första veckor får vi vänta med att se.

Du frågade mig retoriskt om diverse konspirationteorier. Jag tolkade det som att du jämställde försvar av piratkopiering med hänvisning till DRM med diverse foliehatts-teorier. Väldigt märkligt i mitt tycke då det mig veterligen råder allmän konsensus... 24/11 Fast det är ju försvarsbart. En del spel har ju vidrig DRM som förstör spelen för folk och straffar dom som faktiskt köpt spelet. Sen kan man ju dra in spel som inte längre säljs eller går få tag i eller spel som inte ens funkar på moderna datorer då... 23/11 Jisses verkligen inte, vet inte vad du yrar om.. det ja sa var att det inte är försvarbart att piratkopiera oavsett vad utvecklarna gör med sina spel. Ska du rösta så rösta med plånboken istället för att vara en hycklare som laddar ner spel du inte tyck... 23/11 nå, Zauii89 verkar vara en paragrafryttare, o såna personer är oftast oresonliga. o väldigt tråkiga. självklart har vi fått besök av utomjordingar, där USAs regering mörkar allting. 23/11 är du helt fläng? Hävdar du att DRM är en myt eller att du begränsas att dela information om den måste checkas via servrar som kan gå offline? Patetiskt. Nåväl, min sida vinner så fortsätt bjäbba. 23/11 Lycka till du också, håller med om att det är meningslöst när du inte kan lägga fram något vettigt argument :) Vad kommer härnäst , global warming is a hoax eller u.s government covers up aliens ? 23/11 Punkt vadå? Jag har aldrig hävdat att det ÄR en rättighet. Men med sådana skillz i argumentation så tror jag inte vi kommer komma speciellt långt, ajöss lille vän. Ps. CPY har nu crackat Deus Ex också ;-) 23/11 Finns inget gott skäl då de inte är en rättighet, punkt. 23/11 Hade de haft lite cahones så hade de hyrt in killarna som gjort Hacknet eller Hacker-serien så att det hade varit en utmaning och betytt något. 23/11 Glädje över att ett dåligt argument rycks ur händerna på de som begränsar vår informationsfrihet genom DRM. 22/11
Skicka en rättelse