Vad är det bästa här i livet? Att krossa sina fiender, driva dem framför dig och bygga en sjuhelsikes massa hus tillsammans med kompisar. Detta är #Conan Exiles.

Utvecklaren #Funcom släppte idag en ny trailer för spelet och passade även på att avslöja när du kommer få chansen att krossa dina fiender. Den 31 januari ska du göra rent i schemat, för då ska du ut i den karga öknen för att bygga upp ditt egna lilla samhälle. Du kommer dessutom få möjlighet att förslava dina fiender och kalla på stora kolosser.

Om #Conan Exiles blir mycket mer än en öken fylld med lättklädda barbarer återstår att se, men visst får trailern det att kittla lite i survival-nerven?

Heh, "stalker"... Jag är inte efter någon speciell, utan svarar bara på det jag känner för. De gånger jag är seriös så hoppas jag det märks. De gånger jag inte är det så är det med glimten i ögat utan någon som helst avsikt att göra någon illa. Om man... 23/11 Nej faktiskt inte. Är helvit och utan diagnoser, något jag betvivlar Conan är.. Men han är kul att driva med, något som trådskaparen antagligen håller med om då han nämns i nyheten. Däremot är väl min eviga stalker, Conthox i inläggget innan dig, säkert... 23/11 Låter som du testat redan då det var väldigt detaljerat ;) :P 23/11 http://www.familjeliv.se/media/cache/full_600/users/d/b/2/db290c2267c7fb5284f22f6adfb9effd/gallery//phpVG97IN85022.jpg 23/11 Ser myshärligt ut. Kanske inte en känsla Conan bör förmedla men hellre det än någon lore man inte fattbryr sig om :) Hoppas de lyckas få uppdragen osv att kännas meningsfulla. 23/11 Jag gillade Age of Conan nå enormt, men jag tyckte att det förstördes efter ett tag av allt hänsynstagande till alla care bears, samtidigt som andra delar av spelet lät förfallas som tex craftingen och i min åsikt pvp:n. Annars var det grymt, det var... 23/11 Va??? Skämtade du? Tog för givet att alla här är 100% allvarliga, vi är trots allt på en lek o spel site. Jag är alltid 100% allvarlig här, eller hur? 23/11 Hahah wat? Skämtade bara, skulle vart fett med ett O'Brienspel ;) 23/11 Jag gillar Conan och jag gillar Survival så det här gör mig nyfiken. :) 22/11 Men är det inte Zlatan-statyn som är ute och rör på sig? ;) 22/11
Skicka en rättelse