Vad ska vi säga mer än att vi är omåttligt törstande efter mer från #Mass Effect: Andromeda? Mer ska vi också få innan det är dags att korka upp champagnen. Den 1 december kommer det nämligen mer gameplay från spelet.

Det är under årets upplaga av The Game Awards, som #Bioware kommer att bjuda på ett färskt klipp från actionrollspelet #Mass Effect: Andromeda och förhoppningsvis kommer detta innebära allt annat än ett antiklimax.

Tidigare under november kunde du läsa om att #Bioware infört en hel del förändringar i denna fjärde del av spelserien. Bland annat slopar de klassystemet och låter dig istället välja färdigheter fritt från ett träd (nej, inte en gran). Dessutom kommer du kunna leka dig fram till en kombination av färdigheter som passar dig, utan att behöva starta en ny karaktär.

The Game Awards leds av Geoff Keighley och kommer sändas över (nästan) hela internet. Du kan vara säker på att vi på FZ kommer uppdatera dig med alla godsaker från spektaklet när det sänds den 1 december klockan 18:00.