Telltales hjärtskärande zombie-äventyr skulle ursprungligen ha släppts under november månad, men i ett nytt uttalande från studion själva så kommer första avsnittet istället att släppas den 20:e december. Den slutgiltiga titeln har blivit The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier (inte lång alls!), och spelet får både en digital och en fysisk utgåva, som släpps den 7:e februari.

I den tredje säsongen kommer spelare att kontrollera en ung Javier som möter Clementine från de tidigare säsongerna. Tillsammans måste de sen bestämma vem de ska våga lita på i ett trasigt samhälle där alla måste tänja på sina gränser.

Den som inte känner till Telltales känslomanipulation sen tidigare kan nu komma ikapp med hjälp av deras senaste erbjudande. Förhandsbokar du spelet på PS4 får du nämligen en gratis kopia av #The Walking Dead: Season Two och #The Walking Dead: Michonne för att värma upp inför den stundande zombie-apokalypsen.

Om de första säsongerna har varit någon indikation så kan vi förvänta oss tuffa beslut och tårfyllda farväl. Det första avsnittet av The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier släpps den 20:e december till PC, Xbox One, och PS4.