Hjältens nya förmåga kommer nog stöpa om metaspelet.

Förutom vår egen Emil Åkered är det få som verkligen gillar att spela Symmetra. Hon är något av en udda fågel i supportklassen med sina sköldar istället för heals, samtidigt som hennes teleporter kan vara ovärderlig på många kartor. För att göra henne mer intressant att spela har Blizzard gjort om delar av hennes förmågor, bland annat blir hon den första att få två olika stycken ultimates.

Hennes nya förmåga, som ersätter hennes personliga sköldar är en energibarriär i samma storlek som Reinhardts, som efter aktivering börjar åka framåt i samma hastighet som Symmetra springer. Den stannar bara när mittendelen når en vägg. Sikta den mot ett Torbjörn-torn och det blir i princip neutraliserat. Och på tal om torn, Symmetra börjar nu med sex laddningar av sina på varje runda.

Hennes nya ultimata förmåga är en manick som när den är placerad ger alla inom en stor radie samma sorts sköldar hon tidigare behövde dela ut manuellt.

Själv tycker jag snarare att sköldgeneratorn utklassar teleportern direkt men det beror såklart på vilken bana och vilket stadie de är i. Räckvidden är som sagt rätt ordentlig, om den dras ner på bilen i Hollywoods första point räcker den Nästan hela... 24/11 Såg videoklipp om just skölden, den når rätt långt faktiskt. Behöver inte krama den precis. Support är inte lika med hel, utan kan ju vara annat sätt att supporta laget på. Hennes transporter är till stor nytta, men enligt mig borde den ha fler än 5 her... 24/11 Började spela först nu i helgen när det var gratis, men fastnade snabbt och köpte det typ med en gång. Har bara spelat Symmetra lite grann, men hon kändes inte som någon höjdare. Iaf inte för min spelstil. Håller mig till Torbjörn och D-va. 23/11 En av mina mest spelade karaktärer tillika favorit. Roligt om dessa förändringar gör henne mer användbar över flera spellägen. 23/11 Han visste i förväg att du skulle titta ;) 23/11 Förstod du honom? Bra, då lyckades han. OT: Spännande koncept, istället för att göra om henne med healing-abilities istället så fortsätter de på sköldarna. Någon som testat på PTR hur stor range på generatorn vi snackar om? Point-to-point range eller... 23/11 Vart vill du komma med den kommentaren? Vill du att han ska operera sina stämband? Är Overwatch-spelare korkade? Hur som helst en grym uppdatering av Symmetra! Tyckte hon var rolig förut men saknade en ult som höll längre än första minuterna. Detta ger... 23/11 Har du provat sitta och prata med en kameralins? Det är inte alla som kan få det att se naturligt ut. 23/11 Varför Pratar han som man pratar med fyraåringar? 23/11
Skicka en rättelse