Men allt verkar inte frid och fröjd.

#Assassin's Creed: Syndicate har uppdaterats till version 1.50 och med den kommer stöd för 4K-upplösning om spelet körs på en Playstation 4 Pro. Grymt av #Ubisoft att stödja sina äldre spel med gratis patchar av den här sorten, men mindre grymt när det visar sig leda till sämre grafik än när det spelas på en vanlig Playstation 4.

Användaren Blackthorn på spelforumet Neogaf har tagit en rad bilder från den nya uppdateringen som tyder på att gränssnittet fått ett lyft, medan resten av spelet tyvärr blivit mycket otydligt och suddigt. Vi gissar att #Ubisoft kan ha haft lite för bråttom när de tryckte ut patchen.

Du för fram många bra poäng på ett väldigt konstruktivt sätt. Slutsatsen man kan dra är väl den jag försökte få igenom i min första post. Att spelmarknaden ser ut som den gör idag av många olika anledningar, på både gott och ont. Vi lite äldre gamers,... 25/11 Jag nämnde aldrig något om ned-dummning, men jag håller med dig. Att spelen har gått mot att bli mer för den breda massan för att kunna kränga så många exemplar så möjligt är en klar nackdel. För alla plattformar. Spela spel i soffan kan man göra med... 25/11 Ja känner till allt det där. Problemet är det är en relativ missuppfattning att det är pga av konsoler som spelen "dummats ner" och allt det där. Den utvecklingen som hela branschen tagit är en marknadsmässig utveckling. Ponera att alla som spelar på... 25/11 Varje gång någon skriver så, så är det ett bevis för att personen inte har förstått varför PC-spelare inte tycker om konsoler. Notera att det är konsolerna som vi inte tycker om, konsol-spelarna har vi inget emot. (När jag skriver "vi" så talar jag give... 25/11 Så himla sant! 25/11 Ja. För femton år sedan var man automatiskt kompisar om man gillade tv/data spel. Nuförtiden är alla så sura på varandra för man vissa spelar på pc å andra på konsol. Lite synd faktiskt. Bättre om man kan skojja om det. För i slutändan är konsol och PC... 24/11 Känns som en klassisk Ubisoft... 'nuff said! Bring on Watch_Dogs2... or not! Tänk, en gång i tiden tyckte man de var nytänkande och lite häftiga. 24/11 Åååh haha, ett gott skratt förlänger livet! 24/11 Haha. Var försiktig så inte tangentbordet flyger i småbitar bara. Men har du ett från logitech så är det bara ringa deras kundtjänst och förklara händelseförloppet så skickar dom ett nytt. Dom e bra som fan med sånt. 24/11 Precis, det var det som jag var inne på. Samt att det inte lär vara sista spelet heller. 24/11
Skicka en rättelse