Först till Switch, lite senare till Wii U.

Att nya The #Legend of Zelda: Breath of the Wild kan komma att missa Nintendo Switch-premiären är något som vi redan berättat om. Vi har också hört rykten om vilka titlar som istället väntas ta äventyrets plats.

Samma källa berättar nu att vi kan vänta oss att spela nästa del i Zelda-sagan först i mitten av juni nästa år. Först till Nintendo Switch och en vecka senare till Wii U.

Nintendo are internally aiming for a June 16 2017 UK Breath of the Wild Switch release. Aiming Wii U for June 23 2017 UK.

#Nintendo kommer att avslöja mer information om Nintendo Switch och dess lanseringspel den 12 januari. I samband med detta kommer vi sannolikt också få reda på planen för Breath of the Wild.

Helt klart, samma sak gäller Wow för mig del, jag är fullt medveten om att det aldrig kommer ge mig samma känsla som det gjorde när det släpptes. Inget spel kommer vara lika stort och bra som LTTP och ge mig känslan de gav mig när jag spelade det första... 25/11 Mjo, problemet är nog snarare att man inte kommer vara 10 år och uppleva det för första gången någon mer gång :) 24/11 Det går alldeles utmärkt, det handlar bara om att utvecklarna inte är intresserade av att göra den typen av spel. Kolla bara Link Between Worlds. 24/11 Inget nytt Zelda kommer ändå slå "A link to the past", går inte få samma känsla i dagens spel. 24/11 Det blir svårt att avstå från Switch... Inte så att jag tänkt avstå hetl och hållet men vill inte köpa det direkt på release. Avvaktar helst alltid för att se hur saker och ting går, samt om det kommer någon "slim" variant i framtiden. (Dock så har väl... 24/11 Genidrag, jag har wii u, men kommer skaffa en switch direkt den släpps= Zelda på Switch. Jag Switchar helt enkelt! 24/11 Kunde åtminstone lanseras samtidigt? känns som det skulle vara ett taktiskt drag av att släppa det en vecka senare 23/11 Varför lansera först till en inaktuell konsol? 23/11 Det har en liten bitter smak av säljtaktik. 1 vecka är verkligen inget att snacka om i det fallet det skulle handla om något som optimeringar eller annat arbete. Men...jag är fortsatt skeptisk till dessa rykten. 23/11 I nuläget känns det som att konsolen står och faller med Zelda. Att dom skulle lansera spelet en vecka före till Switch låter absurt. 23/11
Skicka en rättelse