#Ubisoft meddelar att DLC-paketet The Battle of Forli släpps idag via Xbox Live Arcade och Playstation Network. Bland nyheterna finns sex nya minnen för Ezio att återupptäcka, däribland försvarandet av Forli där Ezio behöver ta Machiavelli och Caterina Sforza till hjälp.

320 Microsoft-poäng eller 3,99 amerikanska dollar är priset beroende på vilken version du vill inhandla till. Ytterligare ett DLC-paket vid namn Bonfire of the Vanities väntas i slutet av februari. Båda DLC-paketen kommer följa med direkt i boxen av Windows-versionen, som släpps i mars.

Blev också väldigt besviken på DLC, trodde det var något fel när det tog slut, men det verkar som man får vänta på nästa DLC. Tveksamt om man kommer köpa den då första delen var otroligt kort. Visst den kostade bara 35:- men jag hade väntat mig mer än... 31/01 Vart väldigt missnöjd med DLCn som kom. spelade igenom de ca en timma. betyder att jag snart spelat klart spelet under 30 timmar. vilket är fööööör lite speltid. hoppas MP blir roligt bara. 30/01 Har klarat spelet, när jag laddar min save händer inget, det ska ju starta på automatik. Är tydligen en bugg av något slag; verkar inte vara ensam om det i vilket fall; http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=5251069024&m=3321075828&r=61910388... 30/01 kanske måste ha klarat spelet? vet ej annars! 30/01 är ju bara att starta igång din save, så startas den automatiskt 30/01 Fan, får det inte att fungera! Laddar hem det, installerar, then what? Har försökt hitta alla möjliga vis för att starta det men det måste ju vara något fel. Är på PS3, någon som kan hjälpa mig? 29/01 meh inga achievements :( 29/01 Whata!! vad är det här för dlc egentligen?? hade förvänta mig lite spelande, YES vad roligt tänkte jag! han knappt koka kaffe så var det hela över! rätt kul! kommer aldrig köpa dlc nr 2 om det är så här kort. slöseri med cash helt enkelt. fy! 29/01 Nej och nej. Det är mycket vanligt att innehåll stryks eller tas bort ur spel. Du får också tänka på att när spelet var "färdigt" och innehållen togs bort var det flera månader till release. Och det suger inte alls. Skillnaden med AC2 är ju att de fakti... 29/01 När jag spelade detta igår insåg jag hur spelens framtid såg ut (!), spel kommer bli som tv-serier. Ett spel motsvarar en säsong, varje vecka blir en ny del av spelet tillgängligt att spela igenom, för att så småningom mynna ut i säsongsfinalen då du... 29/01
Skicka en rättelse