Förbered dig inför Black Friday på bästa sätt.

Black Friday är stundande och flera aktörer har redan tjuvstartat. Letar du efter en ny TV i år så vill vi passa på att berätta om Sweclockers guide som hjälper dig att sålla bland de tusentals modeller som finns på marknaden i dag. Ett arbete som dessutom försvåras ytterligare då många TV-tillverkarna envisas med att använda rent påhittade termer i sin marknadsföring.

För vad är egentligen skillnaden mellan OLED och LCD och vad står HDR för? Är det värt att lägga extra slantar på en böjd variant och vilken betydelse har apparatens herzt? Svar på det och mycket mer hittar du på i såväl text- som videoform borta på vår systersajt.

Tidigare i dag berättade vi också om Sweclockers eminenta guide till Black Friday, som kommer att se till att du inte missar något av priskapen. Eftersom erbjudandena redan har startat så rekommenderar vi att du surfar in med en gång.

Förstår vad du menar, brukar göra att allt ser ut som glamour, evighets-såpan 25/11 Det är deras olika tramseffekter på TVn. Det är det första man stänger av vid ny tv, ett par knapptryck bort bara. 25/11 Det är Hertz läget som gör att det ser ut som en billig såpopera. 25/11 Japp har också spanat länge på oled men alltid varit lite för dyrt. Hade en 6-7 år gammal 46" Samsung innan Sa innan black friday på skämt till mig själv att går den ner till 15k så skulle jag köpa, trodde aldrig den skulle komma i närheten. Sen såg jag... 25/11 Fan vad nice! Är lite avundsjuk måste jag säga :) Jag har gått och spanat på OLED-tv länge... Går de ner lite mer i pris blir det köp (plus att min nuvarande TV inte går sönder, fan den håller för bra ;) ) 25/11 Känns som att många platt-tv-apparater uppvisar en bildkvalité där riktiga filmer ser ut som bakom kulisserna-filmer. Folk rör sig som papier maché-figurer mellan scenerierna. Undrar om det har med skärpeinställningarna att göra. Har för mig att någon... 25/11 Blev en LG OLED55B6V för mig! Makalös bild! WOW är det enda man behöver säga om denna tvn 25/11 Japp, var en som tog ärendet till domstol och lyckades få rätt :) Vet inte om det var den personen som hävdade att han inte hade så ny webbläsare/Flash att han kunde se play på nätet eller annan dom som vägde över. Men man kan även säga att man inte har... 25/11 Sluta betala tv-licens. Public service stöder al-qaida. Dom talar med positivt tonfall om vita hjälmarna i syrien och deras "hjältedåd".. fan vad trött jag börjar bli på sverige. Vad hände med kritiskt granskande journalister? 25/11 Jag har för mig att de inte fick rätt i den frågan (dataavgiften) och betalade tillbaka en massa människor som betalat TV avgiftslicensen när de hade en dator endast 25/11
Skicka en rättelse