#Battlefield 2 är över 11 år gammalt, men den gamla hederliga modden Project Reality lever och frodas. Under helgen lanserades version 1.4, den första stora uppdateringen på över ett år. I den får du delta i Falklandskriget, en konflikt mellan Storbritannien och Argentina som bröt ut när den senare invaderade det lilla öriket våren 1982.

Därutöver ingår en mängd nyheter och förändringar, däribland nya vapen, kartor och fordon. Däremot får du fortsätta vänta på de marina inslag som tidigare utlovats. Men man siktar på att släppa dessa längre fram.

Project Reality är en av de mest hyllade moddarna till Battlefield 2, och det har lett till flera intressanta sidospår. Till det mer intressanta hör #Squad, vilket kan ses som ett fristående spel byggt på samma idéer (verklighetstroget krigande i någorlunda nutid). Det fina i kråksången är du sedan ett par uppdateringar tillbaka inte behöver originalskivan (kids: googla!) så vem som helst kan testa version 1.4. Mer info och nedladdning från moddens hemsida.

Skicka en rättelse