Fler nya funktioner på gång.

Det var inte länge sedan #Niantic lade till geggaklumpen Ditto till #Pokemon GO, men snart är det dags för en ännu matigare påfyllning. Lagom till jul ska spelet enligt ryktet få förstärkning i form av 100 nya monster som gamla fans känner igen från Gameboy-spelen #Pokémon Gold och #Pokémon Silver.

Data för dessa nya monster hittades i spelets kod i och med att de hade lagts till i den senaste uppdateringen. I princip betyder det att #Niantic kan välja att aktivera dessa när som helst.

I koden fanns även spår utav helt nya funktioner som varit efterlängtade sedan start. Dels får vi äntligen möjlighet att byta monster med varandra, vilket bör underlätta jakten något enormt. Dels kan vi också slåss mot andra spelare, men hur detta kommer att fungera i praktiken lär vi inte veta förrän spelet har uppdaterats. Spelar du #Pokémon GO fortfarande?

Skicka en rättelse
Kunde fånga rätt många hemifrån förut (når ett pokestop) men betydligt färre än innan. 29/11 En dag slutade det spawna pokemons här, bara närmast centrum nu, vilket är en promenad på 5km. Trodde först att jag åkt på ban eller något, tills alla andra här hade samma problem. Med ett gym och tre stops gick det att spela innan, men långpromenader... 29/11 Hade det funnits några "pokestops" i närheten så kanske det hade varit aktuellt att fortsätta, nu är det till och med avinstallerat. 28/11 Slutade spela, men kommer förmodligen börja igen när/om de släpper stöd för att slåss och byta med varandra. 28/11 Cyndaquil <3 ..fast jag bor inte i en storstad så det är ju helt poänglöst att spela. 28/11 Tog mitt 100 unika monster igår, spelar det bara casual nu, är bara lvl 24, spelet är kul i korta stunder bara.. spelar annars Ingress som är så mycket roligare än pokemon men kul att det kommer nya monster att fånga. 28/11 Tråkigt, då jag inte kan något om alla som kommer efter mew och mewtwo. Originalen är alltid originalen för mig. Men bra med trades, samt när man kan slåss mot varandra utanför gymen, hoppas en sån funktion kommer. 28/11 Kul! Något att göra med ungarna om det blir en mild vinter. 28/11 Fram med elbrädan och fånga pokemons! 28/11 Många som fortfarande spelar i ärlighetens namn,jag själv inkluderat... Men jag är inte särskilt sugen på massa nya monster... De 150 första är och kommer alltid vara "de riktiga". 28/11